Το τμήμα κολύμβησης της ειδικότητας "Προπονητής Αθλημάτων" του ΔΙΕΚ Χανίων πραγματοποίησε πριν από μερικό διάστημα επίσκεψη στα γραφεία του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. 

Οι καταρτιζόμενοι παρακολούθησαν ενημερωτική παρουσίαση από τον εθελοντή προπονητή του προπονητικού προγράμματος Special Olympics Hellas - ΝΟΧ, Κωνσταντίνο Νικολαντωνάκη, με θέμα την κολύμβηση των ΑμεΑ με νοτική υστέρηση και μαθησιακές δυσκολίες. 

Η ενημέρωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποίησε πριν από λίγο καιρό (28/1) το τμήμα κολύμβησης της ειδικότητας «Προπονητής Αθλημάτων» του ΔΙΕΚ Χανίων, στα γραφεία του Ναυτικού Ομιλου Χανίων .

Αρχικά, οι καταρτιζόμενοι παρακολούθησαν ενημερωτική παρουσίαση από τον εθελοντή προπονητή του προπονητικού προγράμματος Special Olympics Hellas – ΝΟΧ, Κωνσταντίνο Νικολαντωνάκη, με θέμα την κολύμβηση των ΑμεΑ με νοητική υστέρηση και μαθησιακές δυσκολίες.

Μετά το πέρας της παρουσίασης, οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την προπόνηση της ομάδας Special Olympics Hellas του ΝΟΧ, στην 25άρα πισίνα του κολυμβητηρίου.

Εκ μέρους του ΔΙΕΚ Χανίων, «θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον ΝΟΧ και ιδιαίτερα τον κ. Κωνσταντίνο Νικολαντωνάκη για την εξαιρετική παρουσίαση του».


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook