Ηρθε η ώρα, έπειτα από μία μακρά προετοιμασία, για τη συμμετοχή του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο χειμερινό πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης Νοτίου Ελάδος. 

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης και η πολυμελής αποστολή του ΝΟΧ αναχωρεί το βράδυ της Πέμπτης (21/03) από τα Χανιά. 

Η ενημέρωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Μετά από μία μακρά προετοιμασία, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων λαμβάνει μέρος αυτό το Σαββατοκύριακο στο χειμερινό πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης Νότιου Ελλάδος, που πραγματοποιείται στο κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης.
Οι αγώνες, δείγμα της δυναμικής τους, αποτελούν κριτήριο συμμετοχής για όσους πιάσουν τα σχετικά όρια για τρεις μεγάλες διοργανώσεις που ακολουθούν κατά τη διάρκεια της σεζόν, το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών γυναικών που θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα, το παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων νεανίδων που θα πραγματοποιηθεί στην Αίγυπτο και τους Μεσογειακούς αγώνες που θα γίνουν στην Πάτρα.

Οι αθλητές και αθλήτριες του Ηλία Καλαμαρίδη θα επιδιώξουν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στα αγωνίσματα που θα λάβουν μέρος, στοχεύοντας στις πιο γρήγορες επιδόσεις.

Η αποστολή χαρακτηρίζεται από την συμμετοχή πολλών αθλητών και αθλητριών που είναι οι εξής:

• Αγόρια

Ανδριανός, Γερουλάκης, Γκεσούλης, Δημουλιός, Καρτσωνάκης, Κελαϊδής, Κοντοδήμος, Κούτρης, Λεδάκης, Λιόλιος Εμμανουήλ, Λιόλιος Ιωάννης, Μποφίλης, Ναναδάκης, Παπαγιαννάκης, Παπασήμος, Ρημαντωνάκης Ιωάννης, Ρημαντωνάκης Κωνσταντίνος, Ρινακάκης, Σκυλουράκης, Σόρκος, Τρουλλινός, Χατζηδάκης, Χατζηπλής, Χίνος Ιάσων, Χίνος Παντελής.

• Κορίτσια

Αθανασίου, Ανδρεάδη, Ανδριανού, Βαλυράκη, Βροντάκη, Γιανναράκη, Καλλιτσάκη, Καρτσωνάκη, Κατερινάκη, Καυκαλάκη, Κληματσάκη, Κογιαννάκη, Κρητικάκη, Λαμπαρδάκη, Λεδάκη, Μπαλολάκη, Μπασιά, Μποτωνάκη, Ναναδάκη, Παπαδοπούλου, Ριτζάκη Ευαγγελία, Ριτζάκη Ιωάννα, Σκυλουράκη, Τζουβαδάκη, Φραγκιαδάκη, Φραντζεσκάκη, Χατζηδάκη, Χατζηπλή Αθηνά, Χατζηπλή Ευαγγελία.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook