"Τίτλοι τέλους" φαίνεται ότι μπαίνουν στην παρθενική συμμετοχή του Αήττητου Σπάτων στο πρωτάθλημα της Football League. 

Οπως αναφέρουν οι αθλητικές ιστοσελίδες του κέντρου η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού απέστειλε το πόρισμα στη Football League για την υπόθεση του μετοχικού κεφαλαίου του Αήττητου Σπάτων, το οποίο όπως φαίνεται καλύφθηκε εκπρόθεσμα. 

Ετσι η διοργανώτρια αρχή αναμένεται να γνωστοποιήσει την απόφαση για αποβολή του Αήττητου από το πρωτάθλημα, κάτι που σημαίνει ότι δε θα γίνει το ματς με τη Σπάρτη, αλλά και ότι θα πάρουν "τρίποντα" τις επόμενες αγωνιστικές οι Καραϊσκάκης, Δόξα Δράμας, Απόλλων Πόντου, ΑΟΧ/Κισσαμικός, Εργοτέλης, Τρίκαλα και Βόλος ΝΠΣ.

Αυτό όμως που φαίνεται να αλλάζει τα δεδομένα με τη 2η θέση είναι το γεγονός ότι Απόλλων Πόντου και Απόλλων Λάρισας αναμένεται να δικαιωθούν στην ένσταση κατά του κύρους του αγώνα τους με τον Αήττητο, για την υπόθεση του μετοχικού κεφαλαίου. Πράγμα που σημαίνει ότι η ομάδα από την Καλαμαριά θα πάρει +3 βαθμούς (είχε ηττηθεί) και ο Απόλλων Λάρισας +2 (ισοπαλία). Στο κόλπο θα μπει, για τον ίδιο λόγο, η Κέρκυρα (είχε ηττηθεί), ενώ τρεις βαθμούς θα πάρουν και οι Δόξα Δράμας, Αιγινιακός.

 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook