Σοκαρισμένοι παραμένουν οι γείτονες του ζευγαριού στο Ελληνικό μετά την τραγωδία που εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης όταν ένας 87χρονος πτέραρχος εν αποστρατεία πυροβόλησε την 50χρονη γυναίκα του και εν συνεχεία αυτοπυροβολήθηκε.

Το ζευγάρι αμέσως μετά το τραγικό περιστατικό  διακομίστηκε στο Ασκληπιείο Βούλας σε σοβαρή κατάσταση. Τελικά περίπου μία ώρα αργότερα κατέληξε τόσο ο 87χρονος που διέπραξε το έγκλημα και αυτοπυροβολήθηκε όσο και η 5οχρονη σύζυγός του, βουλγαρικής καταγωγής.

Έντονη λογομαχία

Πριν το φονικό, το ζευγάρι είχε λογομαχήσει έντονα στο διαμέρισμά του. Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων του ζευγαριού, υπήρχαν συχνοί τσακωμοί για οικονομικά ζητήματα. Η 50χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να πίεζε τον πτέραρχο εν αποστρατεία να την κάνει συνδικαιούχο στην περιουσία του.

Χθες το μεσημέρι όμως, άλλη μία έντονη λογομαχία, άγνωστο για ποιον λόγο αυτή τη φορά, οδήγησε τον 87χρονο να πάρει το όπλο του, να πυροβολήσει τη σύζυγό του και εν συνεχεία να το στρέψει εναντίον του.

Επισημαίνεται ότι ο 87χρονος και η 50χρονη γυναίκα υπήρξαν ζευγάρι μετά το θάνατο της πρώην συζύγου του πτεράρχου εν αποστρατεία.

Σοκαρισμένοι όσοι είδαν το περιστατικό

Ένας νεαρός άνδρας που βρέθηκε στο σημείο της τραγωδίας, ανέφερε πως είδε τη γυναίκα αιμόφυρτη μετά τους πυροβολισμούς να είναι πεσμένη στο δρόμο.

«Έτρεμε και ήταν σοκαρισμένη. Δεν μιλούσε καθόλου. Προσπαθούσαμε όλοι να καταλάβουμε τι είχε συμβεί» περιγράφει ο νεαρός.

«Βλέπω την γυναίκα μέσα στα αίματα. Ρωτάω έναν αστυνομικό και μου λέει: ‘πυροβόλησε ένας άνδρας τη γυναίκα’. Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 11:10. Δεν είδα να έχει τραύμα από πυροβολισμό στο κεφάλι,αλλά έτρεμε και ήταν σε κατάσταση σοκ. Δεν έλεγε τίποτα απλά είχε κλείσει τα μάτια. Πάντως δεν φαινόταν να είναι νεκρή» λέει χαρακτηριστικά.

Τα τελευταία λόγια της γυναίκας

Η άτυχη γυναίκα αμέσως μετά τον τραυματισμό της, βγήκε  από το διαμέρισμα και έτρεξε στο δρόμο, όπου σταμάτησε έναν οδηγό ταξί. Αφού μπήκε μέσα αιμόφυρτη είπε στον οδηγό  «με σκότωσε, με σκότωσε». Ωστόσο, ο οδηγός ταξί, της ζήτησε να βγει από το αυτοκίνητο, προκαλώντας στη συνέχεια για αυτή την κίνηση έντονες αντιδράσεις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook