Ένα μωρό «γίγαντας» γεννήθηκε πριν λίγες μέρες στη Νέα Υόρκη καταφέρνοντας να σπάσει κάθε ρεκόρ

Σαν χτύπημα από δύο φορτηγά χαρακτήρισε μία μητέρα τη διαδικασία για τη γέννηση της κόρης της, με τον πόνο να ξεπερνά τις φυσιολογικές ωδίνες καθώς η νεογέννητη Harper ζύγιζε σχεδόν έξι κιλά όταν γεννήθηκε.

«Ήξερα ότι θα ήταν γιγαντιαίο μωρό, αλλά δεν είχα αντιληφθεί ότι θα έφτανε τα έξι κιλά», δήλωσε η μητέρα, Joi Buckley και πρόσθεσε πως «ένιωθα λες και με χτύπησαν δύο φορτηγά».

Για την επιτυχή έκβαση του τοκετού χρειάστηκαν τρεις γιατροί και καισαρική τομή.

Το νεογέννητο που έχει ήδη το μέγεθος ενός βρέφους έξι μηνών και μαλλιά είναι το μεγαλύτερο μωρό που γεννήθηκε ποτέ στο Ιατρικό Κέντρο Arnot Odgen της Νέας Υόρκης.

Η Harper που το μήκος της πλησίαζε τα 60 εκατοστά τοποθετήθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών ενώ αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο σύντομα.

Η μητέρα της, η Joi, αναρρώνει στο σπίτι και δηλώνει περιχαρής γιατί μπορεί να ξαναπερπατήσει. Η γέννηση της Harper ήταν μία ευχάριστη έκπληξη για την Joi και τον σύζυγό της Norman. Χρόνια νωρίτερα τους είχε λεχθεί πως οι πιθανότητες να αποκτήσουν ένα βιολογικό παιδί ήταν ελάχιστες και υιοθέτησαν ένα κοριτσάκι.

Έχουν επίσης ένα γιο ο οποίος όταν γεννήθηκε ζύγιζε σχεδόν πέντε κιλά.

Τόσο στην οικογένεια της Joi όσο και του νόρμα υπάρχει ιστορικό με τεράστια μωρά που έφτασαν βάρος μέχρι και επτά κιλών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook