Μπορεί η ομάδα του, στην οποία ήταν και αρχηγός, να κέρδισε με διαφορά, αλλά ο Ζαχίρ δεν κατάφερε να ταξιδέψει στη Ρώμη και να απολαύσει το έπαθλο – Το έπαθλο με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

«Χωρίς αντίπαλο» διαγωνίστηκε η κόκκινη ομάδα στην τελευταία ομαδική δοκιμασία του MasterChef, όπου οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να μαγειρέψουν μενού για αεροπορική εταιρεία.

Το πλήρωμα στο αεροσκάφος της Aegean, που δοκίμασε τα μενού των δύο ομάδων, ψήφισε με διαφορά την ομάδα του Ζαχίρ ως νικήτρια της δοκιμασίας. 

Συγκεκριμένα, οι κριτές του MasterChef ανακοίνωσαν στους παίκτες πως η διαφορά με τους «Μπλε» στη βαθμολογία ήταν 40 ψήφοι (48-8), κάτι που δεν έχει ξαναγίνει μέχρι στιγμής.

Μετά τους πανηγυρισμούς, όμως, ήρθε η απόλυτη ανατροπή, καθώς ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα. Ο Ζαχίρ δεν μπορούσε να πάει στη Ρώμη (σ.σ. το έπαθλο για τη νικήτρια ομάδα). 

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ενημέρωσε τον Αφγανό διαγωνιζόμενο, πως δεν μπορεί να ταξιδέψει, καθώς προέκυψε πρόβλημα με τα χαρτιά του.

«Κάναμε ότι μπορούσαμε για εσένα, σε ότι έχει να κάνει με τη γραφειοκρατία και με ότι έχει να κάνει με τα χαρτιά σου και δεν έχουμε καταφέρει ακόμη να βρούμε μια λύση για να μπορέσεις να έχεις ταξιδιωτικά έγγραφα. Ένα εισιτήριο όμως για εσένα υπάρχει. Όταν λύσουμε το πρόβλημα, θα σε πάρουμε να πάμε παρέα στη Ρώμη» τόνισε ο κριτής του MasterChef.

Ο σεφ δεν έμεινε εκεί, αφού του ανακοίνωσε πως θα υπάρχει και για εκείνον ένα έπαθλο: «Αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα λάβεις κι εσύ το δώρο έπαθλο σου. Αυτό που σκεφτήκαμε… ενδεχομένως να είναι πιο ενδιαφέρον από ένα ταξίδι στη Ρώμη», είπε χαμογελώντας και συνέχισε: «Θα σε πάρω με τη μηχανή μου και θα πάμε παρέα να φάμε και να πιούμε».

Πάντως ο Ζαχίρ, αν και φάνηκε, αρχικά, στεναχωρημένος, ευχαρίστησε από τη μεριά του όλους όσους προσπάθησαν να κάνουν το καλύτερο δυνατό για να ταξιδέψει και αυτός.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook