Η καταπολέμηση του παραεμπορίου στο Ηράκλειο και η διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της αγοράς βρέθηκε στο επίκεντρο της σύσκεψης που είχε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης με την διοίκηση του εμπορικού συλλόγου και την συμμετοχή στελεχών του τμήματος Εμπορίου της Δ/νσης Ανάπτυξης. 

Στην σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια Ηρακλείου, που συγκλήθηκε κατόπιν αιτήματος του εμπορικού συλλόγου, μετά από εκτενή συζήτηση-διάλογο που αναπτύχθηκε μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ευριπίδη Κουκιαδάκη, του Προέδρου του εμπορικού συλλόγου Ηρακλείου Μανόλη Κουμαντάκη, των μελών της διοίκησης Αλέξανδρου Χουστουλάκη και Βασίλη Εφραίμογλου, αποφασίστηκε:

Κλιμάκια του Τμήματος Εμπορίου της Δ/νσης Ανάπτυξης της Π.Ε. Ηρακλείου να προχωρήσουν σε ελέγχους στα εμπορικά καταστήματα του Ηρακλείου.

Οι έλεγχοι θα επικεντρωθούν στο παρεμπόριο και τις  υποχρεώσεις των εμπορικών καταστημάτων που απορρέουν από τη σχετική νομοθεσία (εκπτώσεις, προσφορές, πινακίδες, μεταχειρισμένα είδη κλπ) που θα συμβάλλουν στην ομαλή λειτουργία της αγοράς.

Στη σύσκεψη από την Δ/νση Ανάπτυξης συμμετείχαν: η κα Αντωνακάκη Μάρω, Γενική Διευθύντρια της Γενικής Δ/νσης Ανάπτυξης Περιφέρειας Κρήτης,  ο κος  Βασιλάκης Μιχαήλ, Αναπληρωτής Διευθυντής της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Π.Ε. Ηρακλείου, η κα Τσουρδαλάκη Αικατερίνη, Προϊσταμένη του Τμήματος Εμπορίου και ο κος Αρχοντάκης Αντώνης, στέλεχος του Τμήματος Εμπορίου της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Π.Ε. Ηρακλείου.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook