Την υποψηφιότητα της γιατρού Ελένης Ασπετάκη ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Η Ελένη Ασπετάκη που παράλληλα με την ιατρική έχει επιτυχή πορεία και έργο στην Αυτοδιοίκηση, στον πολιτισμό στην κοινωνική αλληλεγγύη, θα είναι υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου.

Η κα Ασπετάκη σε δήλωση της ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για την τιμητική πρόταση-πρόσκληση του στην οποία και ανταποκρίθηκε, συντάσσοντας τις δυνάμεις της στην ενίσχυση του έργου για την ανάπτυξη, την κοινωνική φροντίδα και συνοχή. Ειδικότερα στην δήλωση της η κα Ασπετάκη αναφέρει: «Σε μια περίοδο κρίσιμη για την κοινωνία και την ελληνική οικογένεια η Περιφέρεια Κρήτης παραμένει ένας θεσμός που προωθεί την κοινωνική συνοχή, σχεδιάζει και υλοποιεί δράσεις για την ενίσχυση κοινωνικών δομών και φορέων.

Με τη συμμετοχή μου στις περιφερειακές εκλογές, στο συνδυασμό του Σταύρου Αρναουτάκη και ύστερα από την ενασχόληση μου τόσο στον τομέα της υγείας, όσο και στον τομέα του πολιτισμού και της κοινωνικής πολιτικής, ενδυναμώνω μια προσπάθεια που όλοι μαζί πρέπει να συνεχίσουμε».

Βιογραφικά στοιχεία Ελένης Ασπετάκη

Γεννήθηκε το 1956 στο Ηράκλειο. Κατοικεί και εργάζεται στη Νέα Αλικαρνασσό, όπου διατηρεί ιατρείο μετά την εξειδίκευση της στην παθολογία. Έχει δύο κόρες, τη Χαρούλα και την Κατερίνα.
Με ενεργή επιστημονική και κοινωνική δραστηριότητα, διετέλεσε δημοτική σύμβουλος στο δήμο Νέας Αλικαρνασσού από το 1994 έως το 2000, επί δημαρχίας Γιάννη Πατεράκη.
Πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Νέας Αλικαρνασσού "Η ΑΡΤΕΜΙΣΙΑ" από το 1993 έως το 1997 και από το 2013 έως και σήμερα.
Αντιπρόεδρος του φιλανθρωπικού και ιεραποστολικού συλλόγου "Γέφυρα της Αγάπης" και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της δημοτικής επιχείρησης ΔΕΠΑΝΑΛ.Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook