Αισιοδοξία των στελεχών του κόμματος για τις ερχόμενες εκλογές και για το μήνυμα που θα στείλει ο ελληνικός λαός στην κυβέρνηση μέσω της ευρωκάλπης

Με φόντο τις επικείμενες αυτοδιοικητικές και ευρωπαϊκές εκλογές πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Χανίων της ΝΔ, στο ιστορικό καφέ Κήπος. Στελέχη του κόμματος καθώς και όλοι οι υποψήφιοι των αυτοδιοικητικών αλλά και εθνικών εκλογών που κατεβαίνουν στον εκλογικό στίβο με τη στήριξη της ΝΔ στα Χανιά, βρίσκονταν στην αποψινή κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ του κόμματος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και η νυν και υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στα Χανιά, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία δήλωσε πως η πολιτική αλλαγή θα έρθει το 2019, είτε νωρίτερα είτε αργότερα και κάλεσε τον ελληνικό λαό να στείλει στις ευρωεκλογές μήνυμα στην κυβέρνηση ότι “φτάνει πια, αρκετά με τις προσπάθειές σας να κάνετε πειράματα στου κασίδι το κεφάλι” όπως είπε χαρακτηριστικά. 

Η κα Μπακογιάννη σχολίασε επίσης τη σύμπραξη του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη με συνδυασμό που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, επιβεβαιώνοντας τον εδώ και καιρό φημολογούμενο “γάμο” του με το κυβερνών κόμμα. Όπως είπε η κα Μπακογιάννη ο νυν Περιφερειάρχης “επιλέγει να πάει με το χθες, αντί να έρθει με το αύριο, η περιφέρεια Κρήτης χρειάζεται άλλους στόχους, χρειάζεται να βάλουμε τον πήχης ψηλά” και δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική για τις καταστροφές που υπέστη η Κρήτη από την τελευταία κακοκαιρία χρεώνοντας την ευθύνη στην περιφερειακή αρχή που επιδόθηκε σε έργα βιτρίνας και όχι ουσίας.

Ως προς το μπλακ άουτ που ταλαιπώρησε σήμερα την Κρήτη, είπε ότι έχει γίνει πάρα πολλές φορές λόγος για την άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΔΕΗ και κατέληξε λέγοντας “ο Θεός να μας φυλάει αν αυτό γίνει κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου”

Τέλος σχολιάζοντας την υποψηφιότητα που αποσύρθηκε, της Μυρσίνης Λοϊζου η κα Μπακογιάννη, εξέφρασε τη λύπη της που πήρε τόσο καιρό στον ΣΥΡΙΖΑ να καταλάβει ποιον είχε προτείνει να στειλει στην Ευρώπη. Τέλος η κα Μπακογιάννη

Η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας έγινε φέτος με καθυστέρηση λόγω της κακοκαιρίας που προκάλεσε εκτεταμένα προβλήματα στον νομό Χανίων, όπως είπε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χανίων ΝΔ. Στον χαιρετισμό του δεν παρέλειψε επίσης να κάνει αναφορά στις επικείμενες εκλογές και τους υποψηφίους που θα στελεχώσουν τα στηριζόμενα από τη ΝΔ ψηφοδέλτια. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την κοπή της πίτας από την κα Μπακογιάννη η ίδια χαριτολογώντας είπε χαρακτηριστικά: 

“Κόβω ένα σκανδαλωδώς μεγάλο κομμάτι για τον Αλέξανδρο Μαρογιαννάκη και ένα ακόμα μεγάλο κομμάτι για τον Άρη Παπαδογιάννη” προσθέτοντας στη συνέχεια με χιούμορ “Είναι μεγάλο φρόντισε να σου τύχει το φλουρί”

Στην εκδήλωση το “παρών” έδωσε και ο γνωστός καλλιτέχνης Μανώλης Κονταρός.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook