Με το προεδρείο της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Σημανδηράκης, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της αυτοδιοικητικής κίνησης «Για τα Χανιά». 

Ο πρόεδρος Μανώλης Γιαννούλης και τα μέλη του Δ.Σ. παρουσίασαν τις προτάσεις και τις βασικές προτεραιότητες της Ένωσης.

Ο Παναγιώτης Σημανδηράκης υπογράμμισε ότι «οι συνέργειες που οφείλει να αναπτύσσει ο Δήμος Χανίων με επαγγελματικούς φορείς όπως η Ένωση Ξενοδόχων είναι αυτονόητες.

Συμμεριζόμαστε την αγωνία τους και ακούμε με ενδιαφέρον τις τεκμηριωμένες προτάσεις που έχουν διαμορφώσει, αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους.

Είναι από τις βασικές προτεραιότητες για την κίνησή μας η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου με ποιοτικούς όρους, η ενθάρρυνση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, η προώθηση απαραίτητων έργων υποδομής όπως η σύνδεση αεροδρομίου-ΒΟΑΚ, η διασύνδεση πρωτογενούς-τριτογενούς τομέα.

Πρόκειται στις περισσότερες περιπτώσεις για πάγια αιτήματα της τοπικής κοινωνίας. Επίσης, θεωρούμε απαραίτητη τη σύσταση ενός κεντρικού συντονιστικού οργάνου για την προβολή και τη διαχείριση του τουριστικού προϊόντος των Χανίων».


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook