Σε ανακοίνωση του κ. Λευτέρη Ζερβού γίνεται λόγος για ανομία και παραβατικότητα.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Ένας ακόμη τραυματισμός αστυνομικού προστίθεται στην λίστα της ανομίας και παραβατικότητας την οποία προσυπογράφει η κυβέρνηση με την συνεχή αδιαφορία της για την δημόσια τάξη και ασφάλεια. 

Η ΝΟΔΕ Ηρακλείου καταδικάζει το περιστατικό εναντίον πληρώματος περιπολικού του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου από ομάδα ‘’γνωστών αγνώστων’’ στο κέντρο του Ηρακλείου, το οποίο μαρτυρά όχι μόνο την αδυναμία της κυβέρνησης να δώσει τέλος στις συμμορίες κουκουλοφόρων, αλλά μετά από τόσα χρόνια και τόσα περιστατικά, μαρτυρά και την ανοχή της σε αυτές τις ομάδες.

Προληπτικές προσαγωγές εις βάρος των πολιτών είδαμε πρόσφατα από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, για την προστασία των στελεχών της.  Απορίας άξιο παραμένει πότε θα δούμε προσαγωγές και συλλήψεις των «γνωστών αγνώστων» κουκουλοφόρων που δρουν ανενόχλητοι στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα πλέον. Άσυλο αυτών η δημόσια περιουσία, τα πανεπιστήμια, οι σχολές, και τα δημόσια κτίρια ,θύματα οι πολίτες, οι φοιτητές, οι αστυνομικοί, και όλη η ελληνική κοινωνία. 

Η Νέα Δημοκρατία παραμένει στο πλευρό των πολιτών, αλλά και των αστυνομικών και όλων των ομάδων προστασίας, των οποίων τη προσφορά και λειτουργία σεβόμαστε, και δεσμευόμαστε να ενισχύσουμε»


Ζερβός Λευτέρης
Αντιπρόεδρος ΝΟΔΕ Ηρακλείου
Μέλος Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook