Ανακοίνωση της παράταξης «Ηράκλειο ενΑλλαγή»

Έναν διαφορετικό περίπατο στο κέντρο της πόλης, με επισκέψεις σε επιχειρήσεις εστίασης και εμπορικά καταστήματα, καταγραφή προβλημάτων σε πάρκα, πλατείες και ανοικτούς χώρους, επικοινωνία με τους πολίτες, αλλά και… ξενάγηση σε υποβαθμισμένα μνημεία, πραγματοποίησε η υποψήφια δήμαρχος Ηρακλείου, επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο ενΑλλαγή», Λιάνα Σταρίδα.

Συνοδευόμενη από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, η Λιάνα συνομίλησε με επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στα Λιοντάρια, την πλατεία Καλλεργών, τα στενά γύρω από το πάρκο Θεοτοκόπουλου, την Λ. Δικαιοσύνης και άλλα σημεία του κέντρου, ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και άκουσε τα… παράπονά τους για τους χειρισμούς της δημοτικής αρχής σε θέματα λειτουργίας των καταστημάτων. 

«Η δημοτική αρχή αποφάσισε να ασχοληθεί με τα τραπεζοκαθίσματα, τις τέντες και τα σκίαστρα, χωρίς κανένα σχέδιο, χωρίς προτάσεις. Ζητάμε να υπάρξει ένα πλαίσιο που θα μας επιτρέψει να δουλέψουμε και να είμαστε νόμιμοι. Θέλουμε έναν δήμαρχο που θα συνεργάζεται μαζί μας και δεν θα μας βλέπει σαν αντιπάλους» ανέφεραν οι επιχειρηματίες.

Η Λιάνα δεσμεύθηκε για μια συνάντηση με εκπροσώπους των επιχειρηματιών, με στόχο να διαμορφωθεί, από κοινού, μια ολοκληρωμένη πρόταση για την λειτουργία των καταστημάτων του κέντρου.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook