Προέκυψε μια ξαφνική έξοδος και τα χέρια σου δεν είναι περιποιημένα;  Δες τι μπορείς να κάνεις

Καταλαβαίνουμε πως νιώθεις κοιτώντας τα νύχια των χεριών σου, αλλά μην απογοητεύεσαι, γιατί μέσα σε 5 λεπτά μπορείς εύκολα να κάνεις μια express περιποίηση νυχιών μόνη σου και να μην φαίνεται καθόλου ότι δεν πέρασες από την… μανικιουρίστ! 

Να λοιπόν τι πρέπει να κάνεις…

1. Με μια λίμα ίσιωσε τα νύχια σου, ώστε να έχουν όλα το ίδιο ύψος 

2. Ξέβαψε τα καλά, να μην υπάρχει ίχνος από το παλιό σου βερνίκι 

3. Πέρασε τις παρανυχίδες με μια μπατονέτα με λάδι ελιάς για να λειανθούν και να μην φαίνονται.Δεν έχεις τώρα χρόνο για κόψεις τα πετσάκια κι ούτε είναι εύκολο να το κάνεις μόνη σου

4. Πέρασε τα νύχια σου με ένα διάφανο βερνίκι για να έχεις καλύτερο αποτέλεσμα και διάρκεια

5. Αν το χέρι σου δεν είναι και πολύ σταθερό μην επιλέξεις κόκκινο ή σκούρο βερνίκι γιατί και θα ταλαιπωρηθείς και θα βάφεις το δέρμα γύρω γύρω. Καλύτερο για σένα είναι ένα μπεζ, ροζ, φυσικο βερνίκι που και να μην το έχεις περάσει και τέλεια, δεν θα φαίνονται τα λάθη. 

6. Αν παρ΄όλ΄αυτά θέλεις ένα έντονο χρώμα στα νύχια σου, πέρασε την περιοχή γύρω από το νύχι με βαζελίνη ώστε να μην “βάψεις” το δέρμα σου.

7. Ένα στεγνωτικό σπρέι ή βερνίκι θα μειώσει κατά πολύ τον χρόνο αναμονής σου.

8. Μην ξεχάσεις να βάλεις μια ενυδατική κρέμα χεριών, γιατί το θέμα είναι τα χέρια σου να είναι όχι μόνο όμορφα αλλά και απαλά. 

9. Κι αν σου συμβαίνει συχνά να μην προλαβαίνεις να κάνεις μανικιούρ, δοκίμασε ένα ημιμόνιμο που κρατάει τον διπλάσιο χρόνο απ΄ότι το κανονικό μανικιούρ. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook