Με την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στα 400μ. μικτή ολοκλήρωσε την παρουσία του στο 8ο μίτινγκ “Μεσόγειος” της σειράς Golden Tour “Camille Muffat”, που έγινε στη Μασσαλία. 

Ο Χανιώτης πρωταθλητής του ΝΟΧ πέρασε στον τελικό με τον τρίτο καλύτερο χρόνο 4:30.17 και ανέβηκε στο βάθρο με επίδοση 4:22.23.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Με έναν πολύ καλό χρόνο, 4:22.23, ο Απόστολος Παπαστάμος, σφράγισε την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στα 400μ. μικτή, ολοκληρώνοντας έτσι την παρουσία του στο 8ο μίτινγκ «Μεσόγειος» της σειράς Golden Tour «Camille Muffat», που πραγματοποιήθηκε στη Μασσαλία.

Ο Χανιώτης πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων εκπληρώσει την αποστολή του στο διεθνές μίτινγκ, καταφέρνοντας δύο αρκετά γρήγορες επιδόσεις. Ειδικότερα αυτή στα 200μ. μικτή με 2:03.47 του χάρισε το εισιτήριο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων που θα διεξαχθεί στο Καζάν της Ρωσίας.

Επόμενη αποστολή για τον Παπαστάμο είναι η πολυεθνής συνάντηση νέων που θα πραγματοποιηθεί στις 13 και 14 Απριλίου στο Σάρσελ της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook