Μετά τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής ο ΑΟΧ/Κισσαμικός μείωσε τη διαφορά από τη 2η θέση στους 6 βαθμούς, έχοντας όμως μπροστά του το δύσκολο ματς στην Πάτρα (27/03, 15:00). 

Η προετοιμασία για το ματς με την Παναχαϊκή ουσιαστικά θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, αφού την Κυριακή (24/03) το πρόγραμμα είχε αποθεραπεία για τους βασικούς με τον Αιγινιακό και αγωνιστικά παιχνίδια για τους υπόλοιπους. 

Η προπόνηση έγινε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του πρώην προέδρου του Αγρ. Αστέρα, Ηλία Θεοδωρίδη, τον οποίο ευχαρίστησε θερμά η ομάδα για την παραχώρηση. 

Αναλυτικά η ενημέρωση για την προπόνηση και η ανακοίνωση για τον Η. Θεοδωρίδη:

Στις εγκαταστάσεις του κ. Ηλία Θεοδωρίδη, στο Ωραιόκαστρο, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Κυριακής (24/03) για την ομάδα μας. 

Μετά την ευρεία νίκη επί του Αιγινιακού η προσοχή έχει στραφεί στο εκτός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης (27/03, 15:00) με την Παναχαϊκή. 

Το πρόγραμμα περιείχε αποθεραπεία για όσους ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν βασικοί με τον Αιγινιακό και αγωνιστικά παιχνίδια για τους υπόλοιπους. 

Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ευχαριστεί θερμά τον κ. Ηλία Θεοδωρίδη για την παραχώρηση των ιδιόκτητων εγκαταστάσεών του στο Ωραιόκαστρο, για τις προπονήσεις της ομάδας μας στο διάστημα της παραμονής της στη Θεσσαλονίκη.