Μετά τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής ο ΑΟΧ/Κισσαμικός μείωσε τη διαφορά από τη 2η θέση στους 6 βαθμούς, έχοντας όμως μπροστά του το δύσκολο ματς στην Πάτρα (27/03, 15:00). 

Η προετοιμασία για το ματς με την Παναχαϊκή ουσιαστικά θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, αφού την Κυριακή (24/03) το πρόγραμμα είχε αποθεραπεία για τους βασικούς με τον Αιγινιακό και αγωνιστικά παιχνίδια για τους υπόλοιπους. 

Η προπόνηση έγινε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του πρώην προέδρου του Αγρ. Αστέρα, Ηλία Θεοδωρίδη, τον οποίο ευχαρίστησε θερμά η ομάδα για την παραχώρηση. 

Αναλυτικά η ενημέρωση για την προπόνηση και η ανακοίνωση για τον Η. Θεοδωρίδη:

Στις εγκαταστάσεις του κ. Ηλία Θεοδωρίδη, στο Ωραιόκαστρο, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Κυριακής (24/03) για την ομάδα μας. 

Μετά την ευρεία νίκη επί του Αιγινιακού η προσοχή έχει στραφεί στο εκτός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης (27/03, 15:00) με την Παναχαϊκή. 

Το πρόγραμμα περιείχε αποθεραπεία για όσους ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν βασικοί με τον Αιγινιακό και αγωνιστικά παιχνίδια για τους υπόλοιπους. 

Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ευχαριστεί θερμά τον κ. Ηλία Θεοδωρίδη για την παραχώρηση των ιδιόκτητων εγκαταστάσεών του στο Ωραιόκαστρο, για τις προπονήσεις της ομάδας μας στο διάστημα της παραμονής της στη Θεσσαλονίκη.

 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook