Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε από τον Δήμο Χανίων σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης το «Τουρνουά Street Basket 3 με 3» το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011, στην οδό Κυδωνίας, μπροστά από το χώρο του Δημαρχείου.

Στη διοργάνωση έλαβαν μέρος 300 περίπου παιδιά, ηλικίας από 10 έως 17 ετών, τα οποία συμμετείχαν τόσο σε παιχνίδια όσο και σε διαγωνισμούς ελεύθερων βολών και τρίποντων.

Στο 1ο Τουρνουά Street Basket 3 με 3 το παρόν έδωσε ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, ο οποίος το χαρακτήρισε σπουδαία διοργάνωση, που προάγει το αθλητικό πνεύμα και την ευγενή άμιλλα, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία σε αγόρια και κορίτσια να αγωνιστούν και να δείξουν τις ικανότητές τους σε ένα άθλημα, που αγαπούν.

\"\"

«Βούληση άλλωστε του Δήμου Χανίων και του Αθλητικού Γραφείου ειδικότερα είναι να πραγματοποιηθούν αντίστοιχες δράσεις και σε άλλα αθλήματα» τόνισε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Χανίων.

Ο κ. Σκουλάκης μάλιστα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τόσο τα παιδιά όσο και τους γονείς τους για τη συμμετοχή στη διοργάνωση, τους εργαζόμενους του Δήμου για την προσπάθεια που κατέβαλλαν, την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, τους χορηγούς, καθώς επίσης και τους καταστηματάρχες της περιοχής για την κατανόηση, που επέδειξαν.

\"\"

Να σημειωθεί ότι αναμνηστικά διπλώματα και δώρα δόθηκαν σε όλα τα παιδιά, που συμμετείχαν στη διοργάνωση, ενώ μετάλλια απονεμήθηκαν στους αθλητές των ομάδων, που διακρίθηκαν.

\"\"

Χορηγοί του Τουρνουά για όλη την Ελλάδα είναι οι εταιρίες Champion και Molten, ενώ οι τοπικοί χορηγοί, που στήριξαν την εκδήλωση για τον Δήμο Χανίων είναι οι εταιρείες ΒΙΟΧΥΜ, χυμός CRETA FRESH, Αναψυκτικά ΓΕΡΑΝΙ, ΕΤΑΝΑΠ – Νερό ΣΑΜΑΡΙΑ, Ξενοδοχείο ΚΡΗΤΗ και τα S/M INKA.

Χορηγοί Επικοινωνίας ήταν το Ειδησεογραφικό Portal FLASHNEWS.GR, οι εφημερίδες: Δημοκράτης, Κόσμος της πόλης, Χανιώτικα Νέα και ο τηλεοπτικός σταθμός Νέα Τηλεόραση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook