Αντώνης Φυλλαδιτάκης: Με τον Ευτύχη Δαμιανάκη  για ένα Δήμο που στηρίζει τον εθελοντισμό 

Ένα νέος υποψήφιος προστίθεται στο συνδυασμό του Ευτύχη Δαμιανάκη, “Χανιά: Κοιτάμε Μπροστά” και στη μάχη για τον δήμο Χανίων.

Πρόκειται για τον μουσικό και εθελοντή πυροσβέστη, Αντώνη Φυλλαδιτάκη, ο οποίος ασχολείται χρόνια με τον εθελοντισμό και επιθυμεί όπως τονίζει να συμβάλει “σε μία διαδικασία ενεργοποίησης και συμμετοχής όλο και περισσότερων πολιτών. Ενεργοποίηση και συμμετοχή που αποτελούν, κατά την άποψή μου, αναγκαίες συνθήκες για να υπάρξει η απαιτούμενη δυναμική που θα αποτελέσει έναν ισχυρό μοχλό για να γίνουν πράξη οι αναγκαίες αλλαγές”

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Φυλλαδιτάκη για τη συμπόρευσή τυ με τον Ε.Δαμιανάκη έχει ως εξής:

Τα Χανιά είναι Τόπος, Ιστορία, Πολιτισμός, Παράδοση, Μουσική, Χρώματα και Αρώματα. Είναι, πρωτίστως, οι Άνθρωποι, που πασχίζουν να διαμορφώσουν καλύτερες συνθήκες για την καθημερινή τους ζωή, υπό δύσκολες συνθήκες, ειδικά τα τελευταία χρόνια. 

Τα Χανιά αποτελούν το κοινό σημείο αναφοράς για όλους μας. Ένας τόπος ευλογημένος, ένας τόπος μοναδικός, με πλούσια φυσική ομορφιά και εκπληκτικές δυνατότητες, οι οποίες, όμως, δεν έχουν αναδειχθεί, ούτε αξιοποιηθεί στον μέγιστο βαθμό. Τα προβλήματα είναι πολλά, καθημερινά, μικρά και μεγάλα. Είναι προβλήματα που αφορούν όχι μόνο τις υποδομές και τη λειτουργία του Δήμου, αλλά ακόμη και ατομικές συμπεριφορές.

Εδώ και αρκετά χρόνια ασχολούμαι με τον εθελοντισμό, όπως πολλοί ακόμη συμπολίτες μας, ευελπιστώντας, πέραν, φυσικά, από το να είμαι χρήσιμος στον τόπο μου, να συμβάλλω, με τις φτωχές μου δυνάμεις, σε μία διαδικασία ενεργοποίησης και συμμετοχής όλο και περισσότερων πολιτών. Ενεργοποίηση και συμμετοχή που αποτελούν, κατά την άποψή μου, αναγκαίες συνθήκες για να υπάρξει η απαιτούμενη δυναμική που θα αποτελέσει έναν ισχυρό μοχλό για να γίνουν πράξη οι αναγκαίες αλλαγές.

Έχω τη χαρά να γνωρίζω πολύ καιρό τον Ευτύχη Δαμιανάκη. Είναι ένας άνθρωπος με ανησυχίες και ευαισθησίες. Ένας άνθρωπος με γνώσεις και ικανότητες, που εμπνέει εμπιστοσύνη. Σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια που ξεκίνησε, αποδέχθηκα την τιμητική πρόσκληση να είμαι μέλος μιας ομάδας, μιας αυτοδιοικητικής κίνησης με ομοιογενή χαρακτηριστικά, τα μέλη της οποίας επιθυμούν να εργαστούν ανιδιοτελώς για το καλό και την προκοπή όλου του Δήμου Χανίων και όλων των πολιτών. Πιστεύω ότι μπορούμε να αλλάξουμε τον τόπο μας. Με σκληρή δουλειά, σχέδιο, αποφασιστικότητα και με το βλέμμα μπροστά.

Αντώνης Φυλλαδιτάκης 
Μουσικός, Εθελοντής πυροσβέστης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook