Πάνω από 15.000 τα χρήματα που πήρε από τα θύματα της -Έκοβε αποδείξεις στο όνομα πραγματικού μεσιτικού γραφείου 

Νέα στοιχεία έρχονται να περιπλέξουν ακόμα περισσότερο την υπόθεση της υποτιθέμενης μεσίτριας η οποία παίρνει χρήματα από ανυποψίαστα θύματα, τους διαβεβαιώνει ότι θα τους βρει σπίτια και εξαφανίζεται. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, οι υποτιθέμενες αποδείξεις που κόβει στα θύματα της για την παροχή των υπηρεσιών της, έχουν την διεύθυνση ενός πραγματικού μεσιτικού γραφείου.

Σε επικοινωνία που είχε το flashnews.gr με τον ιδιοκτήτη του αληθινού γραφείου, ο ίδιος δήλωσε ότι έχει καταθέσει μήνυση εις βάρος της εν λόγω «κυρίας», καθώς τα θύματα της, αναζητούν τον ίδιο για να πάρουν τα χρήματα τους πίσω, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε δύσκολη θέση και να έχει μπλέξει σε μία περίεργη κατάσταση.

«Έχω κινηθεί νομικά και έχω στα χέρια μου αποδείξεις 5.000 ευρώ, από τα θύματα που εξαπάτησε η ίδια, ενώ τα χρήματα που έχει καταχραστεί μέχρι στιγμής είναι γύρω στις 15.000 ευρώ. Ο σύλλογος των μεσιτών Χανίων, έχει κάνει μήνυση προς το συγκεκριμένο πρόσωπο ενώ τον Ιανουάριου η Αστυνομία την είχε προσαγάγει για μία υπόθεση απάτης», δήλωσε μεταξύ άλλων ο μεσίτης. 

Μάλιστα, η “εν λόγω” γυναίκα, η οποία συνεχίζει να βάζει αγγελίες σε διάφορα σημεία των Χανίων, διαθέτει άδεια μεσιτικού γραφείου, καθώς τα προηγούμενα χρόνια είχε όντως μεσιτικό γραφείο και μίσθωνε χώρο για να δέχεται τους πελάτες, το οποίο όμως έκλεισε.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για μία δύσκολη υπόθεση, ενώ ο κόσμος που ψάχνει σπίτι θα πρέπει να είναι υποψιασμένος και να μην δίνει χρήματα σε όποιον παρουσιάζεται ως μεσίτης.

Τα στοιχεία της «μαιμού» μεσίτριας είναι στη διάθεση του flashnews.gr. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook