Η μελαχρινή σοπράνο με την κίτρινη τουαλέτα και την μπλε ζώνη επέλεξε τα χρώματα της σημαίας της Ε.Ε για να στείλει το δικό της μήνυμα για το Brexit

«Φωτιές» στην όπερα του Λονδίνου άναψε το «φιλοευρωπαϊκό» φόρεμα της σοπράνο Άνα Πάταλονγκ. 

Η αίθουσα Royal Αlbert Hall στην Όπερα του Λονδίνου μετατράπηκε σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης το Σάββατο το βράδυ με τους λάτρεις της κλασικής μουσικής να μένουν έκπληκτοι όταν είδαν την πανέμορφη σοπράνο Άνα Πάταλονγκ να αποχωρεί από τη σκηνή για να αλλάξει φόρεμα. 

Η μελαχρινή σοπράνο με την κίτρινη τουαλέτα και την μπλε ζώνη επέλεξε τα χρώματα της σημαίας της Ε.Ε για να στείλει το δικό της μήνυμα για το Brexit


Λίγες ώρες νωρίτερα, ήταν παρούσα στη μεγάλη κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνου υπέρ της διεξαγωγής ενός δεύτερου δημοψηφίσματος.

Εκτός από την στράπλες τουαλέτα, η Βρετανή σοπράνο φορούσε ένα διακριτικό κολιέ με αστεράκια- όπως τα αστεράκια στην σημαία της Ε.Ε- στέλνοντας ένα φιλοευρωπαϊκό μήνυμα προς το εκλογικό σώμα μέσω της κλασικής μουσικής, όπως σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα «Telegraph». 

Οι διοργανωτές της συναυλίας της ζήτησαν να αλλάξει το φόρεμα με τον σύζυγό της να διαμαρτύρεται έντονα στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης για την «κακομεταχείρισή της». 

Το βράδυ του Σαββάτου, η Πάταλογκ ανέβασε μία φωτογραφία της στο Instagram με τη λεζάντα: «Λικνίζοντας τα χρώματα της ΕΕ για τη συναυλία της ημέρας».

Οι διοργανωτές της ζήτησαν να φορέσει το κόκκινο φόρεμα που είχε φορέσει σε προηγούμενες παραστάσεις υπό το φόβο ότι κάποιοι θα παρερμηνεύσουν την κίνησή της σ έναν χώρο που δεν είναι κατάλληλος για πολιτικά μηνύματα. 

Η συναυλία «Classical Spectacular» που διαφημίζεται ως η «πιο δημοφιλής κλασική παράσταση του Ηνωμένου Βασιλείου», πραγματοποιείται εδώ και 30 χρόνια στο Royal Albert Hall.

Το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει μουσική των Στράους και Βέρντι και καλλιτέχνες, συμπεριλαμβανομένης της Βασιλικής Φιλαρμονικής Ορχήστρας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook