Από τη Δευτέρα 1 έως την Κυριακή 7 Απριλίου ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων διοργανώνει το βαθμολογημένο πρωτάθλημα τένις open ανδρών “Χανιά open 2019”.

Η διοργάνωη θα γίνει σε συνεργασία με την Ακαδημία Αντισφαίρισης Χανίων, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και τον Δήμο Χανίων. 

Η ανακοίνωση του ΟΑΧ έχει ως εξής:

Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων ανακοινώνει με χαρά την ανάληψη και διεξαγωγή για μία ολόκληρη εβδομάδα, από τη Δευτέρα 1 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 7/4, του βαθμολογημένου πρωταθλήματος τένις open ανδρών “Χανιά open 2019”.

Η ανάληψη του τουρνουά προκύπτει μετά την ανάθεση από πλευράς της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης στον Ομιλο Αντισφαίρισης Χανίων, ο οποίος με την τεχνογνωσία και την εμπειρία που διαθέτει θα επιδιώξει να διοργανώσει ένα όσο το δυνατόν καλύτερο τουρνουά.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΟΑΧ και αντιπρόεδρος της ΕΦΟΑ, κ. Τάσος Δημολίτσας, αναφέρει τα εξής:

«Είναι ένα πολύ μεγάλο αθλητικό γεγονός για τον Ομιλο μας αλλά και για την πόλη των Χανίων γενικότερα. Για μια εβδομάδα, από την Δευτέρα 1 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 7 Απριλίου, η καρδιά του ελληνικού τένις θα χτυπά στα Χανιά.

Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων σε συνεργασία με την Ακαδημία Αντισφαίρισης Χανίων, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και τον Δήμο Χανίων διοργανώνουμε το βαθμολογούμενο πρωτάθλημα open ανδρών “Χανιά open 2019”.

Ευχαριστούμε θερμά την Ομοσπονδία Αντισφαίρισης που για μια ακόμη φορά μας ανάθεσε την διοργάνωση διεξαγωγής του πρωταθλήματος open ανδρών 2019.

Δηλώνουμε πανέτοιμοι για την διεξαγωγή μιας άριστης και πολύ υψηλού επιπέδου διοργάνωσης, όπου η συμμετοχή της αφρόκρεμας του ανδρικού ελληνικού τένις, θα μας χαρίσει καταπληκτικές, μοναδικές, αθλητικές συναντήσεις.
Επειδή επιθυμία μας είναι να δώσουμε την δυνατότητα σε όλους τους Χανιώτες φίλους του τένις να παρακολουθήσουν ζωντανά υψηλού επιπέδου αγώνες τένις, στο “Χανιά open 2019” η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας για την άμεση ανταπόκριση και στήριξη της διοργάνωσης, δείχνοντας έμπρακτα για μια ακόμη φορά την αγάπη τους στα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας, τον πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης, κ. Ευάγγελο Διαμαντόπουλο για την άμεση ανταπόκρισή του στην παραχώρηση των γηπέδων τένις του ιδρύματος για την διεξαγωγή κάποιων αγώνων του open ανδρών (εάν απαιτηθούν).

Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων στηρίζοντας το έργο του εθελοντικού οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού” στους δύο τελικούς των μονών και διπλών αγώνων και σε συνεργασία με το κέντρο στήριξης παιδιού και οικογένειας Χανίων Κρήτης θα φιλοξενήσει κουμπαρά οικονομικής ενίσχυσης των δράσεων του οργανισμού ο οποίος θα τοποθετηθεί στην είσοδο των γηπέδων δίδοντας την δυνατότητα στους φίλους του τένις που θα παρευρεθούν στους τελικούς να προσφέρουν όποιο χρηματικό ποσόν επιθυμούν».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook