Νικητής στην κατηγορία Νέων του Πανελληνίου πρωταθλήματος 20 χιλιομέτρων βάδην ήταν ο αθλητής του Γ.Σ. “Ελ. Βενιζέλος” Γιώργος Τζατζιμάκης. 

Σε καλή κατάσταση, με βολή στα 76,63μ., έδειξε να βρίσκεται ο Μιχάλης Αναστασάκης, βελτιώνοντας το φετινό ατομικό του ρεκόρ. 

Η ενημέρωση του “Ελ. Βενιζέλου” έχει ως εξής:

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20χλμ. βάδην Κ23, έλαβε χώρα την Κυριακή 24 Μαρτίου, στην περιοχή Βαρέα στα Μέγαρα. Ο αθλητής μας Γιώργος Τζατζιμάκης αναδείχθηκε νικητής στους Νέους, που λίγες ημέρες από τον αγώνα του Λουγκάνο όπου πέτυχε ατομικό ρεκόρ και έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, επικράτησε στο πρωτάθλημα με 1ώρα 31.18.

Μία μέρα νωρίτερα ο Μιχάλης Αναστασάκης έδωσε συνέχεια στην εμφάνιση του Σαμορίν και με βολή στα 76,63 μ.  στη σφυροβολία, στο Χειμερινό Κύπελλο ρίψεων της Θεσσαλονίκης επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Ο αθλητής του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου βελτίωσε το φετινό του ρεκόρ., το οποίο ήταν 76,38 μ., από τις 10 του μηνός και παράλληλα έδειξε πως σταθεροποιείται σε επιδόσεις, που πολύ σύντομα θα είναι σε θέση να τον φέρουν ακόμη πιο κοντά στο φράγμα των 78 μέτρων.

Ο 25χρονος, όπως και στον αγώνα του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου ρίψεων ήταν ιδιαίτερα σταθερός, αφού είχε δύο προσπάθειες πάνω από τα 76,00 μ., ενώ και οι υπόλοιπες έγκυρες βολές του κινήθηκαν σε υψηλά επίπεδα (76,63 μ., 76,40, Χ, 74,93, Χ, 73,52 μ.). Τη δεύτερη θέση στη σφυροβολία των Ανδρών κατέλαβε ο Ιβάν Μενγκλεμπέι με 69,30 μ., επίδοση πολύ κοντά στο ατομικό του ρεκόρ (69,73 μ.).
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook