Ανησυχητικές διαστάσεις λαμβάνει πλέον η εγκληματικότητα στην Κρήτη με τα κρούσματα παραβατικότητας να διαδέχονται το ένα μετά το άλλο. Ένα ακόμα περιστατικό εγκληματικότητας, ήρθε να προκαλέσει ανησυχία στους πολίτες και πονοκέφαλο στις διωκτικές αρχές.

Άγνωστος δράστης με την απειλή όπλου λήστεψε χρηματαποστολή που περιείχε 34.000 ευρώ και εξαφανίστηκε.
Ήταν περίπου 8.30 το βράδυ όταν ο δράστης έχοντας καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του πλησίασε υπάλληλο χρηματαποστολής που εκείνη την ώρα είχε παραλάβει τις εισπράξεις της ημέρας από το κατάστημα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ ΙΝΚΑ, που βρίσκεται στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων.

Απειλώντας τον υπάλληλο με όπλο, του ζήτησε το ειδικό κουτί με τα χρήματα. Ο υπάλληλος της χρηματαποστολής τρομοκρατημένος την παρέδωσε στο δράστη ο οποίος στη συνέχεια με τη βοήθεια συνεργού του που τον περίμενε με μια μηχανή σε μικρή απόσταση από το σημείο, εξαφανίστηκε.

Η αστυνομία έχει επιδοθεί σε ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσει τους δράστες. Εντωμεταξύ στη διάθεση των αρχών βρίσκεται και το υλικό από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που διαθέτει το συγκεκριμένο κατάστημα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook