Ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του με την παράταξη "η Κρήτη Μπροστά".
 
Ακόμα μια υποψηφιότητα για το νομό Ηρακλείου ανακοίνωσε η παράταξη του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη με τον Θοδωρή Ασούτη να ανακοινώνει την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του επικεφαλής της παράταξης "Η Κρήτη Μπροστά".
 
Αναλυτικά η δήλωση του Θοδωρή Ασούτη
 
Επιλέγω τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη γιατί είναι ένας καθ’ ομολογία αξιόλογος, σοβαρός και δραστήριος αυτοδιοικητικός που μπορεί να διαχειριστεί την περιφέρεια επιτυχώς από την θέση του Περιφερειάρχη. Γιατί είναι ένας άνθρωπος πάνω από χρώματα και κόμματα, πάνω από ιδεοληψίες και παρωχημένες ιδέες που χρόνια μας κρατούν πίσω.
 
Πιστεύω ακράδαντα ότι θα μπορέσει να επιτύχει αυτά που προτείνει στο πρόγραμμά του χωρίς μεγάλα λόγια, που δεν μπορούν να υλοποιηθούν, όπως αυτά που έχουν βαρεθεί να ακούν σε κάθε προεκλογική εκστρατεία οι Κρητικοί.
 
Η Περιφέρεια έχει ανάγκη από ανθρώπους που είναι κοντά στο πρόβλημά του επαγγελματία, του αγρότη, ευρύτερα της κοινωνίας ώστε να μπορεί να κάνει το δυνατόν καλύτερο για τον συνάνθρωπο του.
 
Για τους λόγους αυτούς αποφάσισα να δώσω την μάχη των εκλογών αυτών πάντα με πίστη στον επικεφαλής αυτής της προσπάθειας.
 
Και αυτό μπορούμε να το πετύχουμε μόνο με αληθινούς ανθρώπους όπως τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη. Θα αγωνιστώ πλάι του για καλύτερες μέρες.

Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook