Ο Μιχάλης Μαυριδάκης δώρησε ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο Fiat Doplo

Η Μιχάλης Μαυριδάκης Α.Ε δώρισε σήμερα στο συσσίτιο Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου, ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο προκειμένου να συνδράμει στο έργο της εκκλησίας.

Ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου,  Δαμασκηνός, τόνισε ότι η προσφορά του αυτοκινήτου από τον κ. Μαυριδάκη, είναι πολύτιμη καθώς, θα συνδράμει στο έργο της διακονίας της τοπικής εκκλησίας.

«Ευχαριστούμε τον κύριο Μαυριδάκη, για το αυτοκίνητο που έδωσε στην εκκλησία, εμείς βοηθάμε όλο τον κόσμο και ψάχνουμε ανθρώπους που έχουν ανάγκη για να τους προσφέρουμε την βοήθεια μας. Όλα τα αυτοκίνητα που έχουμε και που έχουν έρθει ως προσφορά, ήδη έχουν σημάδια φθοράς. Θα ήθελα να πω ότι όποιος γνωρίζει κάποιον που χρειάζεται τη στήριξη μας να μας ενημερώσει ώστε να πράξουμε αναλόγως».

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Μαυριδάκης, δήλωσε χαρούμενος που κατάφερε να βάλει ένα μικρό λιθαράκι, στο συσσίτιο της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου.

«Μετά από το αίτημα που είχε γίνει στα εγκαίνια της FIAT, από τον πατέρα Λιονάκη, ευτυχώς μπορέσαμε να κάνουμε την υπόσχεση αυτή πράξη και να δωρίσουμε αυτό το αυτοκίνητο. Έμπρακτα προσπαθούμε και εμείς να προσφέρουμε στην τοπική εκκλησία. Η συγκεκριμένη πράξη ανοίγει το δρόμο για πολλούς επιχειρηματίες που μπορούν στα δύσκολα χρόνια που περνάει ο επιχειρηματικός κόσμος, να προσφέρουν βοήθεια προς το συσσίτιο και να συνεισφέρουν στο έργο της εκκλησίας». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook