Ανακοίνωση αναφορικά με τις δηλώσεις του κ. Σπίρτζη, για την επέκταση του ΒΟΑΚ, μέχρι την Κίσσαμο, εξέδωσε ο δήμος Κισσάμου, ευχαριστώντας τόσο τον Υπουργό υποδομών όσο και την κυβέρνηση, για αυτή την θετική έκβαση. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Δήμος Κισσάμου μετά τις ανακοινώσεις του αρμόδιου Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, κ. Σπίρτζη, ευχαριστεί την Κυβέρνηση, τον αρμόδιο Υπουργό, τον Περιφερειάρχη Κρήτης και τους Βουλευτές του νησιού μας για την απόφασή τους να εντάξουν το τμήμα Κίσσαμος – Χανιά στη σύμβαση παραχώρησης του οδικού  τμήματος Χανιά – Ηράκλειο με βάση τις μετρήσεις του κυκλοφοριακού φόρτου.   

Αποδείχθηκε ότι οι Δήμαρχοι Κισσάμου και Πλατανιά, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, το ΤΕΕ Δυτικής Κρήτης και Φορείς των Χανίων δεν ήταν γραφικοί που διαμαρτύρονταν επί δύο χρόνια για  την αναγκαιότητα υλοποίησης του έργου ΒΟΑΚ από Κίσσαμο έως την άλλη άκρη της Κρήτης. Δεν ήταν παράλογη  η απαίτηση, αφού είναι γνωστό σε όλους μας το μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο στο οδικό τμήμα Κίσσαμος – Χανίων.            

 Περιμένουμε να προχωρήσουν άμεσα τα επόμενα στάδια και να υλοποιηθεί επιτελούς ένας οδικός άξονας αντάξιος των προδιαγραφών που έχουν οι αυτοκινητόδρομοι και στην υπόλοιπη Ελλάδα”. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook