Τα ποσά που παίρνουν ως καταβολή εξόδων παράστασης οι πρόεδροι, αντιπρόεδροι του ΔΟΚΟΙΠΠ, του Δημοτικού Γηροκομείου, του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, της Σχολικής Επιτροπής Α΄βάθμιας και Β’ βάθμιας εκπαίδευσης

Το ποσό ορίζεται από ΦΕΚ και εγκυκλίους και εξαρτάται από τα έσοδα που έχει κάθε Νομικό Πρόσωπο του δήμου. Σε σχέση με τα έσοδα ορίζει το ΦΕΚ το ανώτερο και κατώτερο ποσό που μπορεί να προταθεί στο Δ.Σ. είτε για τον πρόεδρο είτε για τον αντιπρόεδρο. 

Για τον λόγο αυτό και με βάση τα έσοδα του ΔΟΚΟΙΠΠ, του Δημοτικού Γηροκομείου, του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και της Σχολικής Επιτροπής Α΄βάθμιας και Β’ βάθμιας εκπαίδευσης, το δημοτικό συμβούλιο σήμερα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασής του ψήφισε να καταβάλλονται ως έξοδα παράστασης στους προέδρους και αντιπροέδρους τα ανώτερα ποσά που ορίζει ο νόμος.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρθηκε:

Στο ΔΟΚΟΙΠΠ που παρουσιάζει έσοδα πάνω από 6,7 εκατ. ευρώ ο πρόεδρος να πάρει 1200 ευρώ και ο αντιπρόεδρος 480 ευρώ

Στο Δημοτικό Γηροκομείο που παρουσιάζει έσοδα πάνω από 3,9 εκατ. ευρώ ο πρόεδρος να πάρει 700 και ο αντιπρόεδρος 280 ευρώ

Αντίστοιχα με του δημοτικού γηροκομείου ποσά θα πάρουν οι πρόεδροι και αντιπρόεδροι του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και των Σχολικών Επιτροπών Α΄βάθμιας και Β’ βάθμιας εκπαίδευσης, με βάση τα έσοδά τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook