Την υποψηφιότητα της με την παράταξη του Ευτύχη Δαμιανάκη, “Χανιά, κοιτάμε μπροστά”, ανακοίνωσε σήμερα η παδίατρος-νεογνολόγος Κίρκη Ξυνή. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κ. Ξυνή:

“Με τον Ευτύχη Δαμιανάκη για έναν Δήμο που νοιάζεται για τα παιδιά του

Τα Χανιά μας είναι ένας τόπος πανέμορφος με πάρα πολλές δυνατότητες, που μπορούν να τον καταστήσουν πρωταγωνιστή. Είναι ένας τόπος που όποιος τον επισκεφθεί, θέλει να επιστρέψει σε αυτόν παρά τα υπαρκτά προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπισθούν.

Μπορούμε και πρέπει να αλλάξουμε όλα αυτά που μας γυρίζουν στο παρελθόν. Έχοντας μια επαγγελματική σταδιοδρομία είκοσι και πλέον χρόνων στην Παιδιατρική και τη Νεογνολογία, αισθάνομαι, από την πλευρά μου, ότι μπορώ να προσφέρω στον τομέα αυτόν, ώστε να κάνουμε όλοι μαζί το καλύτερο για τα παιδιά μας.

Γι’ αυτό και αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση που μου απηύθηνε ο Ευτύχης Δαμιανάκης διαπιστώνοντας τις κοινωνικές αλλά και γενικότερες ανησυχίες του για ένα καλύτερο αύριο των Χανίων μας.

Με μόνες σκέψεις τη διάθεση προσφοράς και την αγάπη για την πόλη που εργάζομαι και ζω εγώ και η οικογένειά μου, συντάσσομαι σε αυτή την κοινή προσπάθεια για να κάνουμε ξανά τον Δήμο μας πρωταγωνιστή.

Κυριακή (Κίρκη) Ξυνή
Παιδίατρος – Νεογνολόγος”. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook