Παρουσία υποψήφιων δημάρχων για το δήμο Χανίων 

Την Δευτέρα 1η Απριλίου στις 6μμ θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων ανοιχτή εκδήλωση με τίτλο «Την Αλήθεια για το Κυκλοφοριακό» και προσκεκλημένους τους/τις υποψήφιους/-ες δημάρχους Χανίων, μία δράση που διοργανώνεται από τους “ποδηΛάτρεις”. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Αγαπητέ συμπολίτη,

Είτε κυκλοφορείς με αυτοκίνητο είτε με λεωφορείο είτε με δίκυκλο είτε με τα πόδια, γνωρίζεις την πραγματικότητα του κυκλοφοριακού προβλήματος στα Χανιά.

Είναι πάγια αντίληψη μας ότι η δράση των πολιτών μπορεί να φέρει αλλαγές. Γι αυτό απευθυνόμαστε ως πολίτες και εντολοδότες στους υποψήφιους δήμαρχους με ερωτήματα για το τί σκοπεύουν να κάνουν. Αν έχεις ερωτήματα που θες να υποβληθούν προς τους υποψηφίους ή προτάσεις που έχεις να υποβάλλεις, να η ευκαιρία. Καταθέστε μας ως ενεργοί πολίτες όλα τα σχετικά ερωτήματα ή/και τις ενστάσεις σας. Απαιτήστε ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ από τους Υποψήφιους δήμαρχους.

Την Δευτέρα 1η Απριλίου στις 6μμ θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων ανοιχτή εκδήλωση με τίτλο «Την Αλήθεια για το Κυκλοφοριακό» και προσκεκλημένους τους/τις υποψήφιους/-ες δημάρχους Χανίων. Εκεί θα τους θέσουμε τα ερωτήματα των πολιτών και θα βιντεοσκοπήσουμε τις απαντήσεις τους ώστε να συγκρίνουμε: τα προγράμματα, τις γνώσεις τους και την στάση τους σχετικά με τα προβλήματα των πεζών και των ποδηλατών, την ειλικρίνεια των απαντήσεών τους. Επίσης θα φροντίσουμε ώστε όποιος εκλεγεί να … μην ξεχάσει αυτό που θα έχει πει.

Η προθεσμία υποβολής των ερωτημάτων και των προτάσεων από τους πολίτες παρατάθηκε και λήγει την Παρασκευή 29/3/2019.

Κανόνες:

Τα ερωτήματα που θα στείλετε θα πρέπει να έχουν σχέση με το κυκλοφοριακό, ή/και τους δημόσιους χώρους ή/και την οδική ασφάλεια. Κάθε άλλο ερώτημα δεν θα ληφθεί υπ’ όψιν.
Υβριστικά σχόλια δεν θα ληφθούν υπ’ όψιν.
Τα ερωτήματα ή/και οι προτάσεις θα συγκεντρωθούν ώστε να μην επαναλαμβάνονται.
Όλα τα ερωτήματα πρέπει να έχουν αποσταλεί μέχρι την Παρασκευή 29/3/2019

είτε στην δ/νση podilatreis@gmail.com με θέμα «την αλήθεια για το κυκλοφοριακό». Για κάθε μήνυμα θα σταλεί επιβεβαίωση παραλαβής.
είτε δημόσια στο fb ποδηλάτρεις ως σχόλιο στην ανάρτηση «την αλήθεια για το κυκλοφοριακό»

Ενδεικτική διάταξη αποστολής των ερωτημάτων σας

Α. Ερωτήματα προς υποψήφιους δημάρχους

Β. Προτάσεις για το κυκλοφοριακό

Γ. Η άποψή σας για τους ποδηΛάτρεις και προτάσεις προς την συλλογικότητα.

Δ. Στοιχεία επικοινωνίας (προαιρετικά εφόσον θέλετε να συμμετέχετε στην συλλογικότητα ποδηΛάτρεις)”. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook