Τον καινούργιο χώρο όπου λειτουργεί το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηρακλείου, επισκέφθηκε την περασμένη εβδομάδα ο Δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός.
 
Ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Μαρία Καναβάκη ενημερώθηκε από το προσωπικό του Φαρμακείου σχετικά με το μεγάλο ενδιαφέρον που δείχνει ο κόσμος  για τις υπηρεσίες της δομής, καθώς και για τον αριθμό των σταθερών ωφελουμένων που πλησιάζει τους 100 μηνιαίως.
 
Όπως δήλωσε σχετικά: «Είχαμε πει προεκλογικά ότι θα διεκδικήσουμε όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία που προσφέρονται για την ενίσχυση της κοινωνικής πολιτικής. Με αυτόν τον τρόπο, και με ίδια έσοδα, έχουμε δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο πλέγμα προστασίας για τους συμπολίτες που χρειάζονται την βοήθειά μας. Το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου εντάσσεται στην ίδια λογική και αποτελεί μια ακόμη  δομή που ιδρύσαμε,  η οποία προσφέρει ουσιαστική και έμπρακτη στήριξη στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες».
 
Υπενθυμίζουμε ότι το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηρακλείου  είναι χρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ και παρέχει δωρεάν φάρμακα, υγειονομικό υλικό και παραφαρμακευτικά προϊόντα σε άτομα που τα έχουν ανάγκη.
 
Λειτουργεί από το 2017 ενώ στις αρχές του 2019 μετακόμισε στο ισόγειο του κτιρίου επί της οδών  Κυδωνίας και Μινωταύρου
 
Οι ώρες που εξυπηρετεί το κοινό είναι 08.30 – 14.00 (καθημερινές).
 
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο: 2810-289874. 

Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook