Άρης Παπαδογιάννης: "Το πλέον πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο – Θα ακολουθήσουν και άλλα ονόματα και εκπλήξεις¨  

Τους πρώτους 130 υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του συνδυασμού μας «Η Απάντηση… Τα Χανιά μας» παρουσίασε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων.

Στην διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο επικεφαλής του συνδυασμού Άρης Παπαδογιάννης έκανε λόγο «για ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο, τολμώ να πω το πλέον πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο που έχει παρουσιαστεί στα Χανιά.

Ένα ψηφοδέλτιο που χαρακτηρίζεται από τη συμμετοχή ανθρώπων με ξεχωριστές αναφορές, από όλους τους πολιτικούς χώρους, από όλα τα κοινωνικά στρώματα, από όλες τις επαγγελματικές ομάδες, ανθρώπους όλων των ηλικιών.

Είναι ένα ψηφοδέλτιο που συνδυάζει τη σημαντική εμπειρία στην αυτοδιοίκηση με ένα πολύ μεγάλο αέρα ανανέωσης αφού απαρτίζεται από στελέχη τα οποία έχουν σημαντική και ιδιαίτερα θετική εμπειρία στο δήμο και παράλληλα δημιουργείται μία μεγάλη δυναμική ανανέωσης καθώς πολλοί υποψήφιοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι παίρνουν για πρώτη φορά μέρος σε εκλογική διαδικασία. Μία ομάδα ανθρώπων με γνώση και όραμα για το δήμο, έτοιμη για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν.»

Όπως τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «αποτελείται από ανθρώπους που έχουν υπηρετήσει την αυτοδιοίκηση, έχουν δώσει δείγματα γραφής, έχουν ήδη επιτελέσει μετρήσιμο έργο,  πρώην δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, πρόεδροι, άνθρωποι που έχουν μεράκι και όρεξη, διάθεση για πολλή δουλειά και αποφασισμένοι να κάνουν βήματα εμπρός.

Είναι εδώ η νέα γενιά γιατί πιστεύουμε στη νέα γενιά, στις ικανότητες των νέων παιδιών, στη δημιουργικότητά τους, στο καινοτόμο πνεύμα τους, στην ειλικρινή τους επιθυμία να αλλάξουν τα πράγματα.

Ενώνουμε τη νέα γενιά με την εμπειρία, γιατί οι πιο έμπειροι είναι εκείνοι που μεταφέρουν γνώση, που συνθέτουν το χθες με το σήμερα και ξέρουν ότι θα ανοίξουν το δρόμο για τους νεότερους.

Είμαστε όλοι εδώ παρόντες σε αυτό το συνδυασμό γιατί πιστεύουμε στα Χανιά μας, γιατί αγαπάμε αυτό τον τόπο και θέλουμε να δούμε τα Χανιά μας έτσι όπως δεν τα είδαμε ποτέ.»

Επιπλέον ο κ.Παπαδογιάννης τόνισε πως «εκτός από τη συγκρότηση ψηφοδελτίου για το δημοτικό συμβούλιο δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην εκπροσώπηση των δημοτικών κοινοτήτων γιατί αποτελούν για μας μικρότερους ξεχωριστούς δήμους.
Για το λόγο αυτό θα συγκροτήσουμε ψηφοδέλτια για τα τοπικά συμβούλια και για τις δημοτικές κοινότητες. Δεν είναι μόνο τα Χανιά και η δημοτική κοινότητα Χανίων. Για μας το κύτταρο του δήμου μας είναι οι δημοτικές κοινότητες.»

Ερωτώμενος για το αν θα υπάρξουν και άλλα ονόματα που ίσως να αποτελέσουν και έκπληξη ο κ. Παπαδογιάννης απάντησε θετικά λέγοντας χαρακτηριστικά: "Θα έχουμε κάποιες σημαντικές εκπλήξεις. Λίγη υπομονή και στην συνέχεια θα ανακοινωσουμε και τους άλλους στενούς συνεργάτες που θα συνθέσουν αυτή την μεγάλη ομάδα..."

(πατήστε πάνω στις εικόνες για μεγέθυνση)


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook