Έξυπνη ψηφιακή διαχείριση επιχειρησιακής πληροφορίας – Αύξηση παραγωγικότητας & μείωση λειτουργικού κόστους 

Στη νέα ψηφιακή εποχή εισέρχεται δυναμικά ο Όμιλος MITSIS HOTELS μέσα από τις λύσεις COSMOTE Business IT Solutions, που επιτρέπουν την έξυπνη ψηφιακή διαχείριση του συνόλου της επιχειρησιακής πληροφορίας του. Μέσω μιας κεντρικής Cloud πλατφόρμας, η συγκέντρωση και η διαχείριση δεδομένων γίνεται αποτελεσματικότερα, ταχύτερα και με ασφάλεια και για τα 17 ξενοδοχεία του Ομίλου, συμβάλλοντας σημαντικά στην καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών και προμηθευτών και στη μείωση του λειτουργικού κόστους.

Η COSMOTE σε συνεργασία με την Υour Ideas, παραμετροποίησε την πλατφόρμα «Open Text Content Server», σύμφωνα με τις ανάγκες του Ομίλου MITSIS HOTELS. Στόχος η βέλτιστη διαχείριση των δεδομένων από συναλλαγές, παραστατικά και λοιπά έγγραφα των τμημάτων κρατήσεων, αποθηκών και λογιστηρίων όλων των ξενοδοχείων του ομίλου. 

Η υποδομή παρέχεται από την COSMOTE ως υπηρεσία, χωρίς να απαιτείται η εγκατάσταση εξοπλισμού τοπικά, επιτυγχάνοντας χαμηλότερο κόστος, μεγαλύτερη ευελιξία και απόλυτη ασφάλεια. Σαν αποτέλεσμα, οι εργαζόμενοι του Ομίλου MITSIS HOTELS θα μπορούν πλέον να καταχωρούν και να ανακτούν δεδομένα, με το πάτημα ενός κουμπιού από όπου κι αν βρίσκονται, αφού έχουν πρόσβαση σε μια ενιαία πλατφόρμα, η οποία επικοινωνεί με τα υπάρχοντα συστήματα ERP, κρατήσεων κ.α., αλλά και τις συσκευές scanning που παρέχει η COSMOTE για την ψηφιοποίηση εγγράφων. 

Η ψηφιακή πλατφόρμα «Open Text Content Server», αξιοποιώντας τα στοιχεία χαρακτηρισμού των πληροφοριών (metadata), δίνει τη δυνατότητα ανάλυσης, επεξεργασίας και παρουσίασης (reporting) δεδομένων εύκολα και άμεσα. Με τον τρόπο αυτό, επιτρέπει την έξυπνη διοίκηση των ξενοδοχειακών μονάδων και τη βέλτιστη δυνατή κατανόηση και ικανοποίηση των αναγκών του σύγχρονου ταξιδιώτη.

Επόμενο βήμα: Artificial Intelligence

Η ολοκληρωμένη λύση που παρέχει η COSMOTE στον Όμιλο MITSIS HOTELS συμβάλλει σημαντικά στη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας και των δυνατοτήτων των εργαζομένων, στη μείωση του λειτουργικού κόστους και στην αποτελεσματικότερη αξιοποίηση της πληροφορίας για τη λήψη στρατηγικών επιχειρηματικών αποφάσεων. Άμεσα είναι τα αποτελέσματα τόσο για την εμπειρία των επισκεπτών των ξενοδοχείων του Ομίλου, όσο και για τους προμηθευτές που εξυπηρετούνται ταχύτερα και με ακόμα μεγαλύτερη αξιοπιστία. Τέλος, η λύση είναι άμεσα επεκτάσιμη σε όλη τη διοικητική και λειτουργική δομή του Ομίλου MITSIS HOTELS και επιτρέπει την ανάπτυξη εφαρμογών AI (Artificial Intelligence) για την επεξεργασία και ανάλυση μεγάλου όγκου δεδομένων (Big Data) που τηρούνται στο περιβάλλον διαχείρισης της πληροφορίας.

Τα COSMOTE Business IT Solutions περιλαμβάνουν ολοκληρωμένες λύσεις που μπορούν να παραμετροποιηθούν σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε επιχείρησης που δραστηριοποιείται στον τουριστικό κλάδο και ειδικά στην ξενοδοχειακή αγορά, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία στη νέα ψηφιακή εποχή. Ειδικότερα, μέσα από ένα ολοκληρωμένο σύνολο υπηρεσιών η COSMOTE παρέχει λύσεις που έρχονται να ενισχύσουν την καθημερινή εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία των ξενοδοχείων, βελτιώνουν την εμπειρία των πελατών τους και συμβάλλουν στη μείωση των λειτουργικών δαπανών τους.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook