Στην τελετή αναγόρευσης της Μαριάννας Βαρδινογιάννη σε επίτιμη διδάκτορα ο Σωκράτης Βαρδάκης.

Στην τελετή αναγόρευσης της κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, σε επίτιμη διδάκτορα του Τμήματος Ιατρικής της  Σχολής Επιστημών Υγείας του Εθνικού και Καποδιστριακού  Πανεπιστημίου Αθηνών, παρευρέθηκε ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, κ. Νικόλαο Βούτση.

Ο κ. Βαρδάκης με αφορμή την παρουσία του στην εκδήλωση, συνεχάρει την κα Βαρδινογιάννη για την κοινωνική της προσφορά, όλα αυτά τα χρόνια, τονίζοντας πως η ίδια δεν φέρει τυχαία τον τίτλο της πρέσβειρας καλής θελήσεως της UNESCO.

Μεταξύ άλλων ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η κα Βαρδινογιάννη έχει καταφέρει να προσφέρει τα μέγιστα σε ευπαθείς ομάδες που έχουν πραγματική ανάγκη και να χαρίζει χαμόγελα και ελπίδα σε παιδιά. Παράλληλα το έργο της διευρύνεται σε τομείς όπως, η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η προώθηση του πολιτισμού και της πολιτιστικής κληρονομιάς, παιδεία και υγεία. Η κα Βαρδινογιάννη έχει καταφέρει να κάνει τον ανθρωπισμό και την αλληλεγγύη απέναντι στον συνάνθρωπο, στάση ζωής».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook