Ανακαλύψτε τα εορταστικά πακέτα διαμονής του Esperides Resort & Spa και απολαύστε ένα όμορφο τριήμερο που θα σας μείνει αξέχαστο!

Συνδυάστε τις ανοιξιάτικες διακοπές σας με τις άγιες μέρες του Πάσχα και απολαύστε μια ξεχωριστή παραδοσιακή εμπειρία, σε ένα φιλόξενο resort με σύγχρονες ανέσεις και παραδοσιακό χρώμα.

Το ξενοδοχείο Esperides Resort & Spa, βρίσκεται στο όμορφο και γραφικό χωριό Κουτουλουφάρι Χερσονήσου και προσφέρει πολυτελείς σουίτες διαφόρων τύπων.

Ένα πλούσιο πασχαλινό πρόγραμμα για όλη την οικογένειαθα ξετυλιχτεί τις εορταστικές αυτές ημέρες, με πολλές προτάσεις για διασκέδαση, στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου. Οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν και στιγμές χαλάρωσης τόσο στο spa όσο και στην εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα:

Μ. Παρασκευή 26.4.2019:  Σε απόσταση μόλις 150m από το ξενοδοχείο βρίσκεται ο Ιερός Ναός  Αγίου Βασιλείου, όπου οι επισκέπτες μας μπορούν να παρακολουθήσουν τη λειτουργία της περιφοράς του επιταφίου χωριό Κουτουλουφάρι.

Μ. Σάββατο 27.4.2019: Τελείται η λειτουργία της Αναστάσεως στον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου.Μετά τη λειτουργία προσφέρεται Αναστάσιμο δείπνο σε μπουφέ, όπου θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε την παραδοσιακή μαγειρίτσα καιμια πλούσια ποικιλίααπό παραδοσιακά εδέσματα.

Πάσχα 28.04.2019: Την Κυριακή του Πάσχα ξεκινάει το εορταστικό γλέντι γύρω στις 12.00 με παραδοσιακά κεράσματα και ρακί. Στις 14.00 ανοίγει ο μπουφές του Πασχαλινού τραπεζιού, όπου θα προσφέρεται μια μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακά εδέσματα, παραδοσιακό αρνί σούβλας καθώς και το γνωστό μας σε όλους αντικριστό αρνί.

  • 2 nights stay: 50.00 ευρώ ανά άτομο, ανά διανυκτέρευση, με ημιδιατροφή, εκτός τα ποτά. Παιδιά μέχρι 5 ετών χωρίς χρέωση, 6-12 ετών 50% έκπτωση
  • 3 nights stay: 45.00 ευρώ ανά άτομο, ανά διανυκτέρευση, με ημιδιατροφή, εκτός τα ποτά. Παιδιά μέχρι 5 ετών χωρίς χρέωση, 6-12 ετών 50% έκπτωση

Esperides Resort & Spa
Κουτουλουφάρι Χερσονήσου
Τηλ.: 28970 22322
e-mail: [email protected]

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook