Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων στις 19.00

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Γυναικών Χανίων:

“Ο Σύλλογος Γυναικών Χανίων, μέλος της ΟΓΕ, της  Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας, απευθύνεται  σε όλες τις εργαζόμενες και τις άνεργες, τις αυταπασχολούμενες της πόλης και της υπαίθρου, τις νέες μητέρες και τις φοιτήτριες, τις συνταξιούχους, τις μετανάστριες και πρόσφυγες και τις προσκαλεί την Κυριακή 31/3 στο Πνευματικό κέντρο Χανίων στις 19:00 μμ, με σκοπό να συζητήσουμε, από κοινού, τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν οι γυναίκες σήμερα.

Πιστεύοντας ότι καμία δεν είναι μόνη της,  καλούμε τις γυναίκες να γνωρίσουν την ΟΓΕ, καθώς επίσης και τη δράση του Συλλόγου, να μη συμφιλιωθούν με τη μισή ζωή που Ευρωπαϊκή Ένωση, κυβερνήσεις και τοπική και περιφερειακή διοίκηση μας επιβάλλουν και να διεκδικήσουν ζωή με αξιοπρέπεια.

Οι ανάγκες μας δε χωράνε σε αυτές τις πολιτικές. Η διέξοδος για μας τις γυναίκες του καθημερινού μόχθου βρίσκεται στη συλλογική δράση, στην αγωνιστική στάση ζωής και τη διεκδίκηση. Δίπλα στο ριζοσπαστικό γυναικείο κίνημα, στα εργατικά σωματεία, στις ενώσεις αυταπασχολουμένων, στους αγροτικούς και φοιτητικούς συλλόγους, εντείνουμε την πάλη μας για το μέλλον που αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook