Βιβλία που μιλούν για το νερό – το “λευκό χρυσό” – την πηγή ζωής για τον άνθρωπο, δωρήθηκαν σήμερα με πρωτοβουλία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Αγίου Νικολάου (ΔΕΥΑΑΝ) στο 4ο Νηπιαγωγείο της πόλης, με αφορμή την δράση που ανέπτυξε η επιχείριση για την Παγκόσμια Ημέρα Νερού.

Πρόκειται για μια πραγματικά ενδιαφέρουσα ενέργεια, που στόχο έχει την ευαισθητοποίηση των παιδιών για τα θέματα που σχετίζονται με τον κύκλο του νερού, την κατασπατάληση των φυσικών πόρων της γης, την έλλειψη σε υδάτινους πόρους, σ΄ένα ιδιαίτερα μεταβαλλόμενο κλίμα, όπου όλοι καλούμαστε ν΄αλλάξουμε συνήθειες και πρακτικές.

Τα βιβλία παραδόθηκαν από τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβό, τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΑΝ κ. Μανόλη Καραβελάκη και τον Γενικό Δ/ντη της επιχείρισης κ. Γιάννη Πεδιαδίτη στην Δ/ντρια του 4ου Νηπιαγωγείου κ. Γεωργία Καλύβα, ενώ σε συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος με τον κ. Νοβάκη Γιάννη Δ/ντη του Ειδικού Σχολείου και την κ. Καφφετζάκη Καλλιόπη πρόεδρο ΣΕΠΕΔΑΝ και Δ/ντρια του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νικολάου,  έκανε γνωστό, ότι ανάλογη δράση αναμένεται ν΄αναληφθεί από τον Δήμο για τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων της ευρύτερης περιοχής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook