Καυστική κοινή ανακοίνωση προχώρησαν οι ΝΟΔΕ Χανίων, Ρεθύμνου, Ηρακλείου, Λασιθίου

Στην ανακοίνωση σχολιάζουν την σύμπλευση του νυν περιφερειάρχη Κρήτης με τον ΣΥΡΙΖΑ και κάνουν λόγο για “στάχτη στα μάτια των Κρητών” όταν ο κ. Αρναουτάκης έκανε συσκέψεις με κυβερνητικά στελέχη για ζητήματα του τόπου όταν στην πραγματικότητα έκανε διαπραγματεύσεις για στήριξη στις επόμενες εκλογές, όπως υποστηρίζουν.

Τέλος τονίζουν ότι οι απογοητευτικές δυο θητείες του περιφερειάρχη επιβεβαιώνουν ότι η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να στηρίξει τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη ήταν μονόδρομος.

Ακολουθεί η κοινή ανακοίνωση των 4 ΝΟΔΕ της ΝΔ στην Κρήτη:

«Καμία εντύπωση δεν προκαλεί η συμπόρευση του νυν περιφερειάρχη Κρήτης με την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- προθύμων.

Αποτελεί μια μεθοδευμένη συνεργασία που είχε δρομολογηθεί ήδη από το Αναπτυξιακό Συνέδριο Κρήτης, τον Σεπτέμβρη του 2017, όταν ο κ. Τσίπρας μιλούσε με διθυραμβικά λόγια για τον κ. Αρναουτάκη και το έργο του.

Έτσι, δικαιολογείται και η εκκωφαντική σιωπή του κυρίου Αρναουτάκη όλο αυτό το διάστημα, αναφορικά με την παροιμιώδη ανικανότητα της Κυβέρνησης μπροστά στις πρόσφατες εκτεταμένες καταστροφές, τις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις σε έργα υποδομής και τόσα άλλα καίρια ζητήματα που κρατούν πίσω τον τόπο μας.

Στάχτη στα μάτια των Κρητών οι απανωτές συσκέψεις με κυβερνητικά στελέχη για αναπτυξιακά ζητήματα του τόπου. Το επικοινωνιακό παραπέτασμα πίσω από το οποίο γινόντουσαν οι διαπραγματεύσεις για την ανταλλαγή στήριξης στις επικείμενες εκλογικές αναμετρήσεις του 2019.

Δυστυχώς, ο επί δύο θητείες Περιφερειάρχης Κρήτης απογοητεύει με τον χειρότερο τρόπο τον κόσμο που τον τίμησε με την ψήφο του, επιλέγοντας την καρέκλα, πάνω από το συμφέρον των συμπολιτών μας.

Επιβεβαιώνει, ωστόσο, πως η επιλογή της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη να στηρίξουν τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη για την Περιφέρεια Κρήτης  αποτελεί μονόδρομο. Τη μόνη επιλογή ευθύνης, ώστε η Κρήτη να είναι πρωταγωνίστρια στη νέα εποχή που έρχεται. Να είναι  ρυθμιστής και όχι ουραγός των εξελίξεων.

Στο πλευρό του  Αλ. Μαρκογιαννάκη δίνουμε τον αγώνα για να κάνουμε την Κρήτη ακόμη πιο περήφανη, πρωτοπόρα και ισχυρή για το παρόν της και αισιόδοξη για το μέλλον της».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook