«Αν κάτι θα μείνει ανεξίτηλο από αυτήν τη silver εβδομάδα, θα είναι…»

Η Μάγκυ Ταμπακάκη, που τη γνώρισαμε στο περσινό MasterChef, ήταν μία από τις παίκτριες που επέστρεψαν στο ριάλιτι μαγειρικής του Star, με αφορμή τα Silver Award.

Στην εβδομάδα του Silver Award του MasterChef 3, η Μάγκυ Ταμπακάκη είναι ζευγάρι με τον Ζαχίρ Γιαβαρί.

Μπορεί οι δύο τους να αποκλείστηκαν τη δεύτερη μέρα, ωστόσο, θα έχουν ακόμα μία ευκαιρία για να βρεθούν στον τελικό. Η πρώην παίκτρια του MasterChef, με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συγκλόνισε με τα όσα έγραψε για τον Ζαχίρ.

«Αν κάτι θα μείνει ανεξίτηλο από αυτήν τη silver εβδομάδα, θα είναι το γέλιο, αυτό το γέλιο το αυθόρμητο, το παρορμητικό, το απρόσμενο, που σου φτιάχνει τη διάθεση και τη μέρα. Η γνωριμία με αυτά τα παιδιά, που όπως κ εμείς πέρσι, κάνουν όνειρα, ελπίζουν και σχεδιάζουν το μέλλον τους. Ο Ζαχίρ, προς το παρόν, έχει ένα όνειρο, να καταφέρει να ξαναδεί τη μητέρα του μετά από χρόνια και πιο ιερό όνειρο από αυτό δεν υπάρχει. Εύχομαι αυτή η εμπειρία που λέγεται @masterchefgr να του δώσει όσα έχει ονειρευτεί και να μην τον αλλάξει ποτέ, να παραμείνει ο γλυκός, αφοπλιστικά ειλικρινής και με αυξημένο το αίσθημα της δικαιοσύνης Ζαχίρ», έγραψε η Μάγκυ Ταμπακάκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook