Ο 13χρονος ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη Άστριτ Μαρκόβ νοσηλεύεται στην ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ και έχει ανάγκη από αίμα και αιμοπετάλια.

Κύμα συμπαράστασης έχει ξεκινήσει από τις ομάδες της Κρήτης και έχει φτάσει σε όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα που στέκεται στο πλευρό του 13χρονου Άστριτ που πάσχει από λευχαιμία και νοσηλεύεται στην ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Η υπόθεση έγινε γνωστή μετά από ανακοίνωση που έβγαλε ο Εργοτέλης το βράδυ της Πέμπτης. Εν συνεχεία έβγαλε ανακοίνωση ο ΟΦΗ που έκανε γνωστό ότι παίκτες, υπάλληλοι αλλά και μέλη της διοίκησης θα δώσουν αίμα για τον 13χρονο Άστριτ. Το νεαρό “προσφυγόπουλο” έχει την ανάγκη όλων μας και λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι εξέδωσε ανακοίνωση και ο ΠΣΑΠ με την οποία καλεί τα μέλη του να δώσουν αίμα.

Η ανακοίνωση του Εργοτέλη

Νεαρός ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας ΕΡΓΟΤΕΛΗ, νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ και έχει ανάγκη από αίμα και αιμοπετάλια.Όποιος έχει τη δυνατότητα και μπορεί, να τον βοηθήσει να βγει νικητής στη μάχη που δίνει…Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: 2810222246.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook