Αθώοι όλοι οι κατηγορούμενοι 

Την αθώωση και των δύο κατηγορουμένων για το ατύχημα  που σημειώθηκε στις 12 Αυγούστου του 2013, στη σήραγγα στα Τοπόλια, όταν βράχος αποκολλήθηκε, και έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο, προκαλώντας τον σοβαρό τραυματισμό 34χρονης, αποφάσισε σήμερα το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χανίων.

Σημερα εκδικάστηκε το ποινικό μέρος της υπόθεσης καθώς η 34χρονο έχει καταθέσει και αγωγές ζητώντας αποζημίωση από τους υπευθύνους.

Στο εδώλιο, κάθισαν ο μηχανικός της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Αντιπεριφέρειας Χανίων και ο εκπρόσωπος εργοληπτικής εταιρείας καθώς στο δρόμο της σήραγγας είχαν πραγματοποιηθεί έργα και είχε δοθεί στην κυκλοφορία.

Οι αντίδικες πλευρές υποστήριξαν από την πλευρά της πολιτκής αγωγής, οτι ο δρόμος “άνοιξε” χωρίς να είναι ασφαλής η διέλευση των οχημάτων, ενώ από την πλευρά των κατηγορουμένων, υποστηρίχτηκε οτι όταν ο δρόμος παραδόθηκε στην κυκλοφορία, είχε ολοκληρωθεί η πλειοψηφία των έργων και είχαν ληφθεί όλα τα μέτρα ασφαλείας που απαιτούνταν.

Τελικώς το δικαστήριο, συντασσόμενο με την πλευρά του Εισαγγελέα, δέχτηκε ότι δεν υπήρξαν ευθύνες από την πλευρά των κατηγορουμένων, τους οποιους έκρινε αθώους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook