Ο επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο για όλους» Γιώργος Σισαμάκης είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Χερσονήσου Γιάννη Μαστοράκη. 

Σε πολύ καλό κλίμα, η συνάντηση επικεντρώθηκε τόσο σε ζητήματα λειτουργίας της αυτοδιοίκησης και αρμοδιοτήτων των Δήμων, όσο και σε επιμέρους θέματα αναπτυξιακής προοπτικής για τα οποία είναι αναγκαία η συνεργασία των εμπλεκόμενων ΟΤΑ. 

Οι κύριοι Σισαμάκης και Μαστοράκης αντάλλαξαν απόψεις για το «καυτό» ζήτημα της αξιοποίησης της πρώην Βάσης Γουρνών αλλά και του ακινήτου στον Καρτερό, το μέλλον του αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης» όπως και το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων. 

Ο κ. Σισαμάκης επίσης στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη στενότερης συνεργασίας με τους όμορους Δήμους για ζητήματα τουρισμού, επισημαίνοντας την ανάγκη ολοκληρωμένης και σωστής ανάπτυξης του παραλιακού μετώπου που βρίσκεται στα διοικητικά όρια τους και αποτελεί ουσιαστικά ενιαίο κομμάτι.

Ο επικεφαλής της Παράταξης «Ηράκλειο για όλους» δεν παρέλειψε να ευχηθεί στον κ. Μαστοράκη καλή επιτυχία στον εκλογικό αγώνα του για μια ακόμα θητεία στο τιμόνι του Δήμου Χερσονήσου ενώ και οι δύο συμφώνησαν πως το κύριο χαρακτηριστικό του Δημάρχου πρέπει να είναι η «διάθεση για δουλειά και η δυναμική διεκδίκηση»!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook