Με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων Γιάννη Δασκαλάκη και μέλη του διοικητικού συμβουλίου συναντήθηκαν χθες ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης και υποψήφιοι της αυτοδιοικητικής κίνησης «Για τα Χανιά». 

Ο κ. Δασκαλάκης αναφέρθηκε στην ιστορία και τις δραστηριότητες που αναπτύσσει ο παλαιότερος Δικηγορικός Σύλλογος της Κρήτης και ένας από τους πρώτους στην Ελλάδα, μέλος του οποίου υπήρξε ο Ελευθέριος Βενιζέλος. 

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Σημανδηράκης υπογράμμισε ότι «ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων τιμά την ιστορία του και ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στον θεσμικό του ρόλο, αναπτύσσοντας πολύπλευρη δράση που έχει αναφορά όχι μόνο στους δικηγόρους των Χανίων αλλά και συνολικά στην τοπική μας κοινωνία. Είναι εξ ορισμού ένας πολύτιμος συνεργάτης για τον Δήμο Χανίων. 

Είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε από τον κ. Δασκαλάκη για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δικηγόροι και γενικά ο χώρος της Δικαιοσύνης, όπως το στεγαστικό και οι σοβαρές καθυστερήσεις στην απονομή της». Επίσης, ο κ. Σημανδηράκης χαρακτήρισε επιτυχημένο δείγμα συνέργειας με την Αυτοδιοίκηση τη μεταστέγαση της βιβλιοθήκης του Συλλόγου σε χώρο της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.    

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook