Ο Πλατανιάς μετά το “σαρωτικό” πέρασμα από την έδρα του Ηροδότου (4-0) μένει έχει κάθε δικαίωμα να “ονειρεύεται” τη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Ηρόδοτος είχε την πρώτη μεγάλη φάση με τον Μπαρέττα (10′), αλλά στη συνέχεια ο Πλατανιάς δημιούργησε περισσότερες φάσεις, έχοντας διπλή χαμένη ευκαιρία με Παπανικολάου και Νίλι (42′). 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Καραγκούνης έσωσε στη γραμμή την κεφαλιά του Γιαλούση (50′) και στο 64′ έγινε η φάση που καθόρισε το παιχνίδι. 

Από αδράνεια του Ανδρέου επωφελήθηκε ο Λουκίνας, ο αμυντικός του Ηροδότου έβαλε το χέρι του για να τον σταματήσει με τη φάση να ξεκινάει εκτός περιοχής και να έχει κατάληξη εντός. Ο διαιτητής Βλάχος έδωσε το πέναλτι και απέβαλε με κόκκινη κάρτα τον Ανδρέου. 

Στο 67′ ο Λουκίνας εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, ενώ στο 72′ από πάσα του Μποσέτι, που εκμεταλλεύτηκε λάθος του Μουκίδη, πλάσαρε δυνατά για το 0-2. 

Στο 77′ από εκπληκτική μπαλιά του Νίλι ο Καραγκούνης με σουτ έκανε το 0-3 και στο 90′ ο Παπουτσογιαννόπουλος, σκοράροντας για δεύτερη σερί αγωνιστική στο φινάλε αγώνα, έκανε το 0-4 με πλασέ, από πάσα του Λουκίνα.

Διαιτητής: Βλάχος (Ανατολικής Αττικής)
Βοηθοί: Μπουρτζοβίτης (Κορινθίας) – Κουρέντας (Τρικάλων)
4ος διαιτητής: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας)

Κίτρινες κάρτες: Κόρτσταμ (30′), Κασαπάκης (75′), Νύκταρης (90+2′)
Κόκκινη κάρτα: Ανδρέου (65′)

Ηρόδοτος (Γιώργος Λυρώνης): Ξενοδόχοφ, Γραικός (81′ λ.τρ. Αντ. Αμαραντίδης), Γιαλούσης, Ανδρέου, Χατζηλιάδης (70′ Ηλιάδης), Κασαπάκης, Μουκίδης, Νύκταρης, Γκούφας, Παπαγγελής (46′ Ζιώγας), Μπαρέττας.

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ουές, Τσαμούρης, Ρουσσάκης, Κόρτσταμ, Καραγκούνης (86′ Σμυρλάκης), Μποσέτι, Παπανικολάου (75′ Παπουτσογιαννόπουλος), Νίλι, Μιγκέλ (12′ λ.τρ. Πουρζιτίδης), Λουκίνας. 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook