Με επιτυχία η συμμετοχή του Δήμου Βιάννου στο 8ο Παγκρήτιο Forum προώθησης κρητικών προϊόντων στα κρητικά ξενοδοχεία και στα δίκτυα διανομής- super market που διοργανώθηκε  από τα Επιμελητήρια Κρήτης το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης (ΔΕΚΚ). 

Στο περίπτερο του Δήμου παρουσιάσθηκαν  αρκετά αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα όπως μέλι, τυριά, ελαιόλαδο, κηπευτικά, μπανάνες αρτοσκευάσματα, παραδοσιακά προϊόντα από ελαιόλαδο, κλπ που διέθεσαν οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι, και φορείς  του Δήμου, ενώ εξαιρετικό ήταν το ενδιαφέρον που έδειξαν για τα Βιαννίτικα  προϊόντα οι επαγγελματίες που επισκέφτηκαν το περίπτερο.

Στο περίπτερο του Δήμου συμμετείχαν  οι παρακάτω φορείς, φορείς επαγγελματίες και παραγωγοί :

1. Αγροτικός Συνεταιρισμός Εμπάρου,  2." Αδάμης Ζαχαροπλαστείο "  Πετράκης Δημήτρης, 3."Βιέννα"  ομάδα ελαιοπαραγωγών Βιάννου, 4. Γουρνιεζάκης Χρήστος , 5. "Έργανος" Συνεταιρισμός Γυναικών Εμπάρου, 6. Ζερβουδάκης Εμμανουήλ, 7.Κολιακουδάκη Μαρία,  8. Ομάδα μπανανοπαραγωγών Κρήτης, 9. " Ποτοεμπορική Βιάννου" Κουφαλιτάκης  Χαρίλαος.

Ο Δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης τόνισε την εξαιρετική σημασία που έχουν για τον πρωτογενή τομέα αυτές οι εκδηλώσεις και έδωσε τα συγχαρητήρια στα Επιμελητήρια και στους λοιπούς φορείς που διοργάνωσαν και στήριξαν με επιτυχία το 8ο  Παγκρήτιο Forum προώθησης των κρητικών προϊόντων. Όπως δήλωσε  ο Δήμος με την συμμετοχή του και σε άλλες εκθέσεις, θα συνεχίσει την προσπάθεια  για την προώθηση και προβολή των προϊόντων του τόπου. Τέλος  ευχαρίστησε τους παραγωγούς , τους κτηνοτρόφους και αγροτικούς  φορείς του Δήμου που συμμετείχαν στο με τα προϊόντα τους 8ο  Παγκρήτιο Forum τονίζοντας ότι μέσα από αυτές τις πρωτοβουλίες αναδεικνύονται τα εκλεκτά προϊόντα του τόπου μας.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook