Ο Ιστορικός Λαογραφικός Καλλιτεχνικός Σύλλογος "Κρητικές Μαδάρες" εξέδωσε ψήφισμα, καθώς ο πατέρας του παιδιού είναι μέλος του συλλόγου

Συντετριμμένη η οικογένεια και οι φίλοι του, αποχαιρετούν τον 22 χρονο Χανιώτη που είχε βρεθεί αιμόφυρτος στο Ρέθυμνο τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας.

Ο 22χρονος μετά από μάχη για τη ζωή επί 19 ημέρες στη ΜΕΘ, δεν τα κατάφερε τελικά και άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στο πενθος τους οικείους του και την τοπική κοινωνία.

Ο Ιστορικός Λαογραφικός Καλλιτεχνικός Σύλλογος "Κρητικές Μαδάρες" εξέδωσε ψήφισμα, καθώς ο πατέρας του παιδιού είναι μέλος του συλλόγου.

Μάλιστα, τα μέλη του συλλόγου αποχαιρετούν τον 22χρονο Αντώνη με μια μαντινάδα:

Το ψήφισμα του συλλόγου

«Το Δ.Σ. του Ιστορικού Λαογραφικού Καλλιτεχνικού Συλλόγου ''Κρητικές Μαδάρες'', μόλις έμαθε το θλιβερό γεγονός του πρόωρου και αδόκητου θανάτου του Παπαδογιωργάκη Αντώνη, γιού του επι πολλά χρόνια χορωδού, και μέλους του Δ.Συμβουλίου του Συλλόγου μας Κωστή Παπαδογιωργάκη, συνήλθε εκτάκτως σήμερα και αποφάσισε τα παρακάτω: 
α] Να παραστεί σύσσωμο μετα των μελών του Συλλόγου στην εξόδιο ακολουθία.
β] Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
γ] Οι Κρητικές Μαδάρες να απέχουν, και να μην συμμετέχουν σε καμιά εκδήλωση για 40 ημέρες.
δ] Εις μνήμη του εκλιπόντος και αντι στεφάνου, να κατατεθεί χρηματικό ποσό στην ΕΛΕΠΑΠ.
ε] Να δημοσιευθεί το παρόν στον ημερήσιο και ηλεκτρονικό τύπο.

''Μας ''έφυγες'' Αντώνη μας πριν να χαρείς την νιότη, κι 
άφησες σύννεφα στο νου και στην καρδιά κρυγιότη....''

Μακάρι ο Μεγαλοδύναμος Θεός, που μόνο Αυτός γνωρίζει γιατί σε πήρε στην αγκαλιά Του τόσο πρόωρα, να δώσει δύναμη και κουράγιο στους οικείους σου να αντέξουν... 
Καλό σου ταξίδι Αντώνη μας!!!!»


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook