Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση του Ραδιοφωνικού Σταθμού «Μαρτυρία»

Στο κατάμεστο και ασφυκτικά πλημμυρισμένο Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου, ο αντιστράτηγος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας, πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας (CSI Institute), ειδικός ερευνητής και αναλυτής Ηλεκτρονικών Εγκλημάτων Μανώλης Σφακιανάκης παρουσίασε μαζί με τις συνεργάτιδες του κ. Κέλλη Ιωάννου Δ/ντρια στο CSI και την ψυχολόγο κ. Όλγα Τζουραμάνη την Βίβλο του διαδικτύου, μία ωφέλιμη ημερίδα, που σκοπό είχε να πληροφορήσει και να εξοπλίσει τους γονείς, τους νέους και τα μικρά παιδιά για το τι πρέπει να προσέχουν ώστε να έχουν μία ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.

Η ημερίδα που υλοποιήθηκε από τον ραδιοφωνικό Σταθμό Μαρτυρία με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη  κ.κ. Δαμασκηνού, και την οποία εμπνεύστηκε ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης όπως σημείωσε στον προλογικό του ο Δ/ντης του Σταθμού κ. Ευστράτιος Χατζηδάκης κέρδισε το θερμότατο χειροκρότημα του κόσμου για την ενημέρωση σε θέματα προφύλαξης στους διαδικτυακούς τόπους.

Ο Μανώλης Σφακιανάκης τόνισε την ανάγκη οι χρήστες, και κυρίως οι νέοι, να εμβαθύνουν στη γνώση για την αποφυγή των μεγάλων κινδύνων που εμπεριέχονται στο διαδίκτυο.

Την εκδήλωση έκλεισε ο Σεβασμιώτατος κ.κ. Δαμασκηνός ο οποίος ευχαρίστησε τον κ. Μανώλη Σφακιανάκη και τις συμεργάτιδες του για την εξαίρετη ομιλία που πραγματικά είναι αναγκαία για την εποχή μας.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν πλην των προαναφερομένων, ο Πανοσιολογιώτατος Ηγούμενος Αρχιμ. Πρόδρομος της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας του Αγίου Όρους, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. του Οικουμενικού Πατριαρχείου Αμφιλόχιος Παπαγιαννάκης, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως Πρωτ. Γεώργιος Περάκης, εκπρόσωποι από την Αστυνομία, Άρχοντες του τόπου μας και εκατοντάδες ακροατές και φίλοι του Ράδιο Μαρτυρία.

Τα πλούσια βιογραφικά των ομιλητών ανέγνωσε η παραγωγός του σταθμού και φιλόλογος κ. Ανδρονίκη Κοκοτσάκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook