Έληξε ο συναγερμός στο Mall της Πάφου στη Κύπρο και ολοκληρώθηκαν οι έρευνες χωρίς τον εντοπισμό οποιουδήποτε ύποπτου αντικειμένου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λήφθηκε μήνυμα γύρω στις 15:20 για τοποθέτηση βόμβας στο Mall και αμέσως μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης έσπευσαν στην περιοχή και εκκένωσαν το κτίριο στο οποίο υπήρχε μεγάλος αριθμός επισκεπτών.

Στην συνέχεια την σκηνή επισκέφτηκε και πυροτεχνουργός. Έγιναν έρευνες με την βοήθεια και ανιχνευτικών σκύλων και δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε. Μετά τις 17:00 το Mall άρχισε να λειτουργεί και πάλι κανονικά.

Δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε το ύποπτο ούτε στο My Mall της Λεμεσού, το οποίο είχε εκκενωθεί μετά από την ίδια πληροφορία για ύποπτο αντικείμενο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έγινε εξονυχιστικός έλεγχος σε ολόκληρο το πολυκατάστημα, με τη συνδρομή αστυνομικών σκύλων και πυροτεχνουργών που κλήθηκαν στη σκηνή, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε.

Πληροφορία για ύποπτο αντικείμενο σε αεροσκάφος ξένης εταιρείας, το οποίο θα αναχωρούσε από το αεροδρόμιο Λάρνακας, λήφθηκε στην Αστυνομία, μαζί με τις πληροφορίες για ύποπτα αντικείμενα και στα εμπορικά κέντρα της Λεμεσού και Πάφου.

Ακολούθησαν έρευνες και εξετάσεις στο αεροσκάφος και καθώς δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε ύποπτο, έγινε η επιβίβαση των επιβατών και αναχώρησε για τον προορισμό του.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook