Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης επισκέφτηκε νωρίτερα σήμερα τον Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ.κ. Ανδρέα, με τον οποίο είχε την τιμή και την χαρά να συνομιλήσει επί πολλών θεμάτων.

Ζητήματα πολιτισμού, ανάπτυξης καθώς και θέματα της επικαιρότητας στάθηκαν η αφορμή για μία ουσιαστική συζήτηση.

Ο Μητροπολίτης ευχήθηκε στον κ. Μαρκογιαννάκη καλή δύναμη και επιτυχία στον αγώνα του ενώ εκείνος με τη σειρά του ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για τη φιλοξενία και το αξιοθαύμαστο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί η Μητρόπολη για το καλό του τόπου.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, κ. Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης σχολίασε: «Είχα την χαρά και την τιμή να επισκεφτώ και να γνωρίσω από κοντά τον Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ.κ. Ανδρέα, έναν εξαίρετο, ανοιχτόμυαλο και προοδευτικό κληρικό. Ο σεβασμιότατος μπορεί να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο για να επανέλθει η σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στους νέους και την Εκκλησία. Η Περιφέρεια οφείλει να σταθεί αρωγός στο έργο της Εκκλησίας και η εκκλησία να σταθεί αρωγός της πολιτείας. Να δημιουργήσουμε νέα πεδία συνεργασίας, πάντα μέσα από την αμοιβαία κατανόηση, τον διάλογο αλλά και τον σεβασμό στη μεγάλη προσφορά της ελληνικής εκκλησίας στην ιστορία της χώρας μας”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook