Οπως και πέρσι έτσι και φέτος τα μέλη της ομάδας του ΑΟΧ/Κισσαμικού ενημερώθηκαν από τη Sportradar για τους κινδύνους που υπάρχουν από το παγκόσμιο φαινόμενο της χειραγώγησης αγώνων. 

Εκπρόσωπος της εταιρείας βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της ομάδας, στη Μοναχή Ελιά, στο πλαίσιο του προγράμματος ακεραιότητας της ΕΠΟ. 

Η ενημέρωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

Στις εγκαταστάσεις της ομάδας μας, στη Μοναχή Ελιά, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (01/04) εκπρόσωπος της πολυεθνικής εταιρείας, Sportradar, η οποία συλλέγει και αναλύει δεδομένα που αφορούν τον αθλητισμό. 

Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και φέτος ένα ενδιαφέρον σεμινάριο, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος ακεραιότητας της ΕΠΟ. 

«ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ!» αναφέρει η καμπάνια του προγράμματος ακεραιότητας της ΕΠΟ, το οποίο πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη Sportradar, τη Super League Greece και τη Football League. 

Βασικός σκοπός του σεμιναρίου είναι να ενημερωθούν τα μέλη που απαρτίζουν κάθε ομάδα για το πώς τα πρόσωπα που χειραγωγούν αγώνες, οι match-fixers, διαθφείρουν τον κόσμο των αθλημάτων μέσω των χειραγωγημένων αγώνων.  

 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook