Βρέθηκε λύση από την ΔΕΥΑΧ για να μην μείνουν χωρίς νερό οι πολίτες της Δημοτικής ενότητα Ακρωτηρίου

Χθες το πρωί ο  ΟΑΚ ΑΕ, είχε βγάλει ανακοίνωση, στην οποία αναφερόταν ότι πραγματοποιήσει εργασίες στο αντλιοστάσιο στον Βλητέ, οπότε και από το πρωί της Τρίτης μέχρι και την Παρασκευή θα έχει διακοπή νερού. 

Ωστόσο, ο ΟΑΚ σε συνεργασία με τη ΔΕΥΑΧ, από την αρχή προσπαθούσαν να βρουν μία λύση, ώστε οι κάτοικοι των περιοχών να μην ταλαιπωρηθούν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η λύση δόθηκε από τη ΔΕΥΑΧ, καθώς η κεντρική δεξαμενή από την οποία τροφοδοτείται με νερό το Ακρωτήρι είναι γεμάτη, οπότε και ενισχύεται από το δίκτυο της ΔΕΥΑΧ από τη δεξαμενή του Αγίου Ιωάννη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η λειτουργία του αντλιοστασίου στο Βλητέ από το οποίο τροφοδοτείται με νερό ολόκληρη Δημοτική ενότητα Ακρωτηρίου έχει σταματήσει καθώς οι εργασίες εκσυγχρονισμού του έχουν ξεκινήσει.

Ωστόσο, η ΔΕΥΑΧ, θα φέρει εντός της ημέρας στο αντλιοστάσιο του Βλητέ, ένα ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος προκειμένου να μην σταματήσει η λειτουργία τους και να παραμείνει γεμάτη η κεντρική δεξαμενή του Ακρωτηρίου έτσι ώστε να μην υπάρξει καθόλου διακοπή νερού μέχρι  το πρωί της Παρασκευής που αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες. 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook