Την απόφαση του να συμπορευτεί με την δημοτική κίνηση “Χανιά: Κοιτάμε Μπροστά” και τον Ευτύχη Δαμιανάκη, ανακοίνωσε ο φυσικοθεραπευτής, Αδάμ Μπούτζουκας.

Σε δήλωσή του ο κ. Μπούτζουκας σημειώνει:

Ζούμε σε εποχές πολύπλευρης και πολυεπίπεδης κρίσης. Στα χρόνια αυτής της κρίσης έχω διαπιστώσει, συνομιλώντας με πολλούς ανθρώπους, το βάρος που δίνουν στον ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όχι μόνο στα θέματα της καθημερινότητας, αλλά ακόμη και σε ζητήματα που ξεπερνούν τις αρμοδιότητες ενός Δήμου.

Ένα κρίσιμο ζήτημα σε αυτή τη συμμετοχική διαδικασία είναι η ενεργοποίηση των πολιτών. Φρονώ ότι χωρίς ενεργούς πολίτες, χωρίς συλλογική δουλειά με στόχο το κοινό καλό, η Αυτοδιοίκηση δεν μπορεί να διαδραματίσει στο ακέραιο τον ρόλο της.  

Δραστηριοποιούμαι, επί σειρά ετών, στους τομείς του Πολιτισμού και του Αθλητισμού. Έχω την τύχη, εξαιτίας αυτής της δραστηριοποίησης, να έχω αποκτήσει γνώσεις και εμπειρίες και να έχω γνωρίσει αξιόλογους ανθρώπους κάθε ηλικίας. Τις γνώσεις αυτές, που συνεχώς εμπλουτίζονται, και τις εμπειρίες που διαρκώς αυξάνονται, επιθυμώ να προσφέρω στον τόπο μου ως μέλος μιας ομάδας ανθρώπων που εργάζονται συλλογικά, με κοινό σχέδιο και πολύ μεράκι για την επίτευξη των στόχων τους.

Εδώ και αρκετά χρόνια γνωρίζω, σε προσωπικό επίπεδο, τον Ευτύχη Δαμιανάκη. Είναι ένας άνθρωπος ευγενής και πολυμαθής. Ένας άνθρωπος με πλούσιες εμπειρίες και γνώσεις. Μία σημαντική προσωπικότητα για τα Χανιά, που πιστεύω ότι μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στην αλλαγή πορείας στον Δήμο Χανίων.

Χαίρομαι ιδιαίτερα που γύρω του δημιουργείται μία ομάδα ικανών και αξιόλογων ανθρώπων, με κοινές αγωνίες και κοινούς προβληματισμούς, αλλά και με πολλή όρεξη για δουλειά. Συλλογική δουλειά.

Με βάση όλα τα παραπάνω, αποδέχθηκα με χαρά την τιμητική πρόσκληση να συμμετέχω σε αυτή τη νέα προσπάθεια, που έχει όλα εκείνα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που απαιτούνται για την επόμενη μέρα στον Δήμο Χανίων. Συμπορεύομαι, λοιπόν, με τη Δημοτική Κίνηση «Χανιά – Κοιτάμε μπροστά» και τον Ευτύχη Δαμιανάκη, με το βλέμμα μπροστά.

Αδάμ Μπούτζουκας
Φυσικοθεραπευτής
Χοροδιδάσκαλος ΧΟΧ «Ο Ψηλορείτης»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook